fbpx
Hepsy - Helsingin psykologit

Järjestäjä

Hepsy - Helsingin psykologit
Email
hepsytapahtumat@gmail.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki

Päivämäärä

9.10.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

13:30 - 16:30

Kohderyhmät

Koulutus ammattilaisille,
SYKSY 2022

Kehollisuus voimavarana – Hepsyn tilaustyöpaja Helsingin psykologeille

Opettajana Karoliina Valontaival

Lämpimästi tervetuloa kuuntelemaan omaa kehoasi ja saapumaan itsesi äärelle. Liikkeen kautta voimme herkistyä ruumiillisille, fyysisille aistimuksille, havaita itseämme ja omaa sisäistä olotilaa, purkaa fyysisiä ja henkisiä jännityksiä ja tavoittaa uudenlaista hengitystilaa. Tanssiessa voimme harjoitella kehollista läsnäoloa ja itsemyötätuntoa. 

5Rytmiä® on luovan tanssin ja tanssimeditaation menetelmä, joka johdattelee syvempään yhteyteen oman kehon kanssa, herättelee luovuutta ja tarjoaa avaimia itsetuntemukseen. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan 5Rytmiä tutustuttaa omaan, tästä hetkestä kumpuavaan liikkeeseen matalalla kynnyksellä, ilman suorituspaineita. 5Rytmiä® ei edellytä tanssitaitoa tai aiempaa kokemusta, vaan tarjoaa tanssin ilon löytämisen mahdollisuuden kenelle tahansa – ikään, sukupuoleen, ihonväriin, kehotyyppiin tai fyysisiin rajoitteisiin katsomatta.

 

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

su 9.10.2022

klo 13.30-16.30

 

Hinta:

Hepsyn jäsenille 8€

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Sali 702, 7. krs
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

HUOM: Vain Hepsyn jäsenille.

Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.