fbpx

Päivämäärä

13. - 15.10.2023

Kellonaika

Koko päivä

Hinta

220,00€

Kohderyhmät

Jatkokurssi

Inner Compass: Heartbeat-tason työpaja (opettajana Mirjam van Hasselt)

Opettajana Mirjam van Hasselt

 

HUOM: TÄMÄ ON HEARTBEAT- ELI JATKOTASON TYÖPAJA, joka edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä (vähintään yksi viikonlopputyöpaja tai 7-8 viikkotuntia).

Inner Compass -työpajassa tutkimme, kuinka tunteet antavat meille suuntaa, impulsseja ja liikettä, ja miten erilaiset tunteet liikuttavat meitä eri tavoin. Tanssiessa opettelemme seuraamaan näitä liikkeitä ja kuuntelemaan, mitä ne kertovat meille.

Työpajassa opettelemme hahmottamaan tunteita sisäisenä kompassina. Tunnemme, kuuntelemme ja suuntaamme itseämme liikkeen kautta. Tunteet ovat sisäisiä tienviittoja, jotka kertovat meille mm. tarpeista, haluista ja omista rajoista, ja auttavat suuntaaman valintoja ja päätöksentekoa. Tunteet paljastavat, mitä meille oikeastaan kuuluu ja missä olemme omassa elämässämme. Tunteet kertovat meille paitsi sisäisestä maailmastamme myös siitä, miten ympärillämme olevat tapahtumat ja muut ihmiset vaikuttavat meihin. Tunteet tarjoavat myös kokemuksen elossa olemisesta. Tunteet eivät välttämättä kuitenkaan tarjoa suoraa “totuutta”, vaan kertovat suhteestamme siihen, mitä juuri nyt tapahtuu. Tunteita tuntemalla ja ymmärtämällä pystymme navigoimaan elämässämme ja olemaan sopusoinnussa itsemme kanssa.

5Rytmiä® on luovan liikkeen ja tanssimeditaation harjoitus, jossa voimme oppia tuntemaan itseämme kehollisesti ja myös emotionaalisesti, sillä tunteet asustavat ja ilmenevät kehossa. Heartbeat on 5Rytmiä®-harjoituksen taso, jossa keskitymme fokusoidusti tunteisiin, siihen miten tunteet liikuttavat meitä ja toisaalta miten liikkeen kautta voimme tavoittaa eri tunteita.

 

 

Kenelle sopii:

Tämä on jatkotason työpaja, joka edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä (vähintään yksi viikonloppukurssi tai 7-8 viikkotuntia).

 

Opettajasta:

Tulossa pian!

 

Aikataulut:

pe-su 13.-15.10.2023

Tarkemmat aikataulut tulossa keväällä 2023

 

Hinta:

220€ ennakkohinta (voimassa 1.9.2023 asti)
250€ perushinta

 

Sijainti:

Helsinki, tarkempi sijainti tulossa

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu työpajaan

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Tapahtuman kansikuva © Mirjam van Hasselt

Avainsanat: