fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Turku
Kävelykatu, keskusta

Päivämäärä

15.5.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

15:00 - 16:30

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Maksuttomat katutanssit Turussa

Opettajana Karoliina Valontaival

 

Turku kutsuu tanssiin on mahdollisuus nauttia kehollisuudesta ja tanssin ilosta kaupunkitilassa. Haluna on tuoda yhteisöllinen, jaettu tanssillisen ilon tila Turun ydinkeskusta-alueelle. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille – tanssitaustasta ja aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta.
Mukaan saa ja kannattaa tulla, jos tanssi jännittää, jos tanssi kiehtoo ja kutkuttaa, jos se on harrastus, kauhistus, ilo, pelko, ihastus ja kehollinen kiihko. Kaikenlaiselle liikkeelle ja tanssille on tilaa Turussa toukokuussa.
Turku kutsuu tanssiin haluaa haastaa turkulaisia tanssimaan. Osallistu tanssihaasteeseen haastamalla tanssiin tuttusi, kummisi, työkaverisi, alihankkijasi, salarakkaasi, exäsi, äitisi, anoppisi, appiukkosi, putkimiehesi, lähikaupan kassasi, bussikuskisi, työpaikan tiimisi, pomosi, urheilujoukkueesi, harastusporukkasi, ompelukerhosi, jne. Voit haastaa yksittäisiä ihmisiä tai vaikkapa kokonaisia yrityksiä!

 

Aikataulut & sijainti

Su 15.5. klo 15 – 16.30

Yliopistonkatu, kävelykatu (Yliopistonkadun ja puolalankadun risteys)

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Hinta:

Maksuton

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Ei ennakkoilmoittautumista.

 

 

Muut tunnit ja kurssit:

 

Takaisin kalenteriin