fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki

Päivämäärä

9.12.2023
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

11:00 - 17:00

Kohderyhmät

Koulutus ammattilaisille,
Peruutettu

Aikaa itselle: tanssi- ja hyvinvointipäivä terapeuttista työtä tekeville ammattilaisille

Opettajana Karoliina Valontaival

Ilmoittaudu työpajaan

TÄRKEÄ HUOMIO: tämä työpaja ei ole 5Rytmiä®-ohjaajakoulutus. Työpaja ei pätevöitä tai oikeuta käyttämään 5Rytmiä®-menetelmää tai sen osia tai nimeä omassa työssäsi. 5Rytmiä on tekijänoikeussuojattu menetelmä, jota vain sertifioidut opettajat voivat käyttää. Tässä hyvinvointipäivässä se on sinulle työkalu oman kehosuhteesi syventämiseksi sekä oman tanssin ja luovuuden löytämiseksi.

Tervetuloa 5Rytmiä-tanssityöpajaan kuuntelemaan itseäsi, saapumaan omaan kehoosi, syventämään itsetuntemustasi, hellittämään sekä purkamaan terapeuttisesta työstä kertyvää kuormitusta. Tämän hyvinvointipäivän aikana saat laittaa asiakkaat ja työkiireet syrjään, unohtaa tittelit ja suorituspaineet ja keskittyä itseesi, omiin tarpeisiisi ja ladata akkujasi.

Tervetuloa omana itsenäsi! Tanssitaustaa tai -taitoja et tarvitse: täällä liike on juuri sinun näköistäsi, sinun omista lähtökohdistasi ja tarpeistasi kumpuavaa. 5Rytmiä® -harjoituksessa ei ole askelsarjoja, koreografiaa tai suorituspaineita. Tervetuloa löytämään omaa ainutlaatuista tanssiasi ja sen kautta yhteyttä itseesi.

Palautumisen ja elpymisen ohella tanssi on samanaikaisesti mahdollisuus itsetuntemuksen laajentamiseen. Tanssi kehittää ja syventää kehotietoisuutta, mikä vahvistaa kykyä tunnistaa omia tunteita, tarpeita ja rajoja. 5Rytmiä-tanssissa liike kumpuaa omasta itsestä ja tästä hetkestä: tanssi virittää kuuntelemaan kehon hiljaista ääntä, joka helposti hautautuu arjen kiireiden ja kuormituksen alle. Tanssi on tila, jossa voi ylläpitää herkkyyttä, yhteyttä itseensä ja omaa reflektiivistä kykyä. Liike tarjoaa myös mahdollisuuksia harjoitella toisaalta hyväksyvää läsnäoloa ja armollisuutta sekä toisaalta irti päästämistä, vapautumista ja kontrollista luopumista. Tanssin kautta on mahdollista löytää sanatonta, välitöntä ja rehellistä yhteyttä niin itseensä kuin muihin. Tervetuloa ottamaan aikaa itsellesi, liikkumaan yksin ja yhdessä sekä saapumaan vapautuneesti kotiin omaan kehoosi.

5Rytmiä® on luovan ja terapeuttisen tanssin menetelmä, jossa viisi eri liikelaatua johdattelevat löytämään omannäköisen ja -tuntuisen tanssin. Ennalta määrättyä koreografiaa, askelsarjoja tai suorituspaineita ei ole. 5Rytmiä sopii kaikille iästä, kehotyypistä, sukupuolesta sekä liikunnallisesta taustasta riippumatta. Aikaisempi kokemus, rytmitaju tai tanssitaito ei ole tarpeen. Kömpelöksi itsensä kokevat ja ei-tanssijat ovat myös lämpimästi tervetulleita: juuri sinäkin voit täällä löytää luovuutesi ja tanssijan itsestäsi. Tule sellaisena kuin olet.

Kohderyhmä:

Terapeuttista työtä tekevät sote-alan ammattilaiset: esim. psykologit, psykiatrit, psykoterapeutit, taideterapeutit, toimintaterapeutit, fysioterapeutit, puheterapeutit, psykiatriset sairaanhoitajat, sosionomit, sosiaalityöntekijät

Myös ko. alojen opiskelijat ovat tervetulleita!

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

 

Aikataulut:

Lauantai 9.12.2023

Klo 11 – 17

 

Hinta:

120€ sis. alv. 10% (ennakkohinta, voimassa 1.11.2023 asti)
160€ sis. alv. 10% (perushinta)

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
00530 Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

Varaa paikkasi ajanvarausjärjestelmän kautta klikkaamalla alla olevaa nappulaa. Saat varausvahvistuksen lisäksi erikseen Visma Pay’ltä kuitin, jossa on alv-erittely (tarkistathan roskapostisi, jos se ei ole tullut perille).

Jos tarvitset laskun (esim. työnantajalle), otathan yhteyttä info(at)valontaival.com.

Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Avainsanat: , ,