fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki

Päivämäärä

28.1.2024
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

11:00 - 16:30

Hinta

135,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Uuden alku: Uuden vuoden 5Rytmiä®-työpaja (2024)

Ilmoittautuminen Aikataulut Info in English Sign up (in English)

Opettajana Karoliina Valontaival

Tervetuloa yhden päivän 5Rytmiä® -luovan tanssin työpajaan päästämään irti vanhasta vuodesta ja tekemään sisäisesti tilaa uudelle.

Tanssissa voi tyhjentyä tarpeettomasta ja puhdistaa pöytä uudelle alulle. On myös mahdollista löytää kehollista kiitollisuutta ja hyväksyntää, joiden avulla voi suunnata eteenpäin armollisuudella, läsnäololla ja luovuudella. Tanssin kautta voi kerätä uskallusta ottaa tietoisia, rohkeita askeleita sitä kohti, mitä tulevana vuonna todella haluaa ja tarvitsee.

Tanssi kutsuu tutkimaan kehollisesti muutosprosesseja, saapumaan kohti liminaalitilaa: välitilaa, jossa jotain vanhaa on jäämässä taakse ja uusi on tuloillaan, mutta ei vielä tiedä mitä se pitää sisällään. Liminaalitila on kynnyksellä olemista, uuden alun äärelle saapumista, “pyhä kaaos”, jossa epävarmuuden keskellä piilee vapautumisen ja luovan muutoksen mahdollisuus. 5Rytmiä®-tanssiharjoituksessa voimme opetella sietämään muutoksen aiheuttamaa epävarmuutta ja uskaltautumaan tuntemattomaan, jossa siintävät uudet suunnat ja mahdollisuudet.

Tervetuloa mukaan sellaisena kuin olet, kuulostelemaan ja löytämään liikekieltä sille, mitä olet käynyt läpi, missä olet nyt, mihin olet menossa – ja mikä on vasta herkässä nupussa, tuloillaan.

Paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi pian!

Lue lisää 5Rytmistä.

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

Su 28.1.2024
Klo 11 – 16.30

Päivään sisältyy tunnin mittainen lounastauko (omat eväät mukaan).

 

Hinta:

90€ Super Early Bird 8.12.2023 asti
110€ ennakkohinta 1.1.2024 asti
135€ perushinta

Hinnat sis. alv. 10%

 

Sijainti ja saapuminen:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
5. kerros, sali 522
00530 Helsinki

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu ja maksa kurssimaksu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Avainsanat: