fbpx
Breaking the Armor Uncovering Essence Erik Iversen 5Rhythms Helsinki Finland

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Erik Iversen
    Erik Iversen
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Erik Iversen (Kanada) on yksi pitkäaikaisimmista 5Rytmiä-opettajista. Hän oli mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmiä-opettajakoulutusta USA:ssa vuonna 1988 ja on siitä lähtien opettanut tanssia ja liikettä kaikenikäisille liikkujille vauvasta vaariin. Erikin elämäntyöhön kuuluu kehon, mielen ja sydämen yhteyden herättäminen.

Sijainti

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki

Päivämäärä

9. - 11.2.2024
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 17:00

Hinta

255,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Breaking the Armor – Uncovering Essence: 5Rytmiä-työpaja opettajana Erik Iversen (Kanada)

Opettajana Erik Iversen 🇨🇦

Ilmoittautuminen

 

Työpajan kuvaus:

Opetus on englanniksi ja tulkataan tarvittaessa suomeksi.

Työpaja on tanssillinen ja kehollinen matka kohti omaa itseä, autenttista, kokonaista, peittelemätöntä ja elävää omaa itseä. Sitä, joka on hautautunut arjen kiireiden ja elämän varrella kertyneiden panssarinsuojien alle. Tanssissa voimme lempeästi sulattaa tätä “haarniskaa” turvallisessa kannattelussa, kurkistaa rohkeasti pinnan alle, löytää uudenlaisia tapoja olla omassa kehossa ja avartaa omaa horisonttia. Tervetuloa tutkimusmatkalle!

 

Our personal essence is the most intrinsic part of ourselves that makes us who we are. Movement and tuning into our body sensations connect us to this core, with our wholeness. In the 5Rhythms® practice, we can allow sensations to move and flow and uncover our essence, to experience the deep sense of at-home-ness that comes when you are aligning your attention with your body through movement.

How can we learn to uncover the deep truth of who we are and feel our essence? Our essence and vulnerability lie in a deep still place inside us, often buried under a protective shell and beneath our character armour. Learning to let go of tension and unconscious holding patterns allows us to feel more deeply into our core. This process takes practice, awareness, curiosity and courage.

We’ve all instinctively learned strategies to armor up, which shape our bodies and show up in our movement and breath – or lack thereof. These strategies have served us at some point in our lives – but are they in service to us now or holding us back? We can learn how we shape ourselves in new ways and then practice letting go.

The 5Rhythms® practice gives us a safe, playful environment to experience and shake off armor and old stories: so let’s dance and playfully transform contraction to expansion. Moving towards essence is an invitation to greater freedom, clarity and happiness.

Lue lisää 5Rytmiä-harjoituksesta.

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Erik Iversen (Kanada) on yksi pitkäaikaisimmista 5Rytmiä-opettajista. Hän oli mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmiä-opettajakoulutusta USA:ssa vuonna 1988 ja on siitä lähtien opettanut tanssia ja liikettä kaikenikäisille liikkujille vauvasta vaariin. Erikin elämäntyöhön kuuluu kehon, mielen ja sydämen yhteyden herättäminen. Hänen opetuksensa kutsuu uteliaisuuteen, tutkimiseen, luovaan ilmaisuun ja muutokseen, jonka peruspilareina ovat leikkimielisyys, kiitollisuus ja rehellisyys. Hän on myös sertifioitu Hellerwork Integrative Bodywork Practitioner, Kalifornian Hendricks Instituten valmentaja ja valmistunut heidän kaksivuotisesta Transformational Leadership Program -ohjelmastaan. Erik tuo fasilitointiinsa lämpöä ja aitoutta sekä luonnollista elämäniloa, luoden inspiroivan ja rentouttavan ilmapiirin leikkisälle oppimiselle.

 

 

Aikataulut:

Pe 9.2.2024 klo 18 – 20.30
La 10.2.2024 klo 11 – 17.30
Su 11.2.2024 klo 11 – 16

 

Hinta:

225€ ennakkohinta (voimassa 15.1.2024 asti)
255€ perushinta
Ks. erityistarjous alla.

Hinnat sis. alv. 10%

Vain pe-ilta (paikkoja rajoitetusti):

55€

Hinta sis. alv. 10%

ERITYISTARJOUS:

Kun ilmoittaudut sekä tähän Erikin työpajaan että Jonas Klingbergin Heartbeat-tason työpajaan huhtikuussa, saat molemmista työpajoista 10% lisäalennuksen (koskee myös ennakkohintaa). Jonas Klingbergin Heartbeat-tason työpaja edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä ja saat vaaditun ennakkokokemuksen kätevästi Erikin työpajasta!

405€ yhteishinta, kun ilmoittaudut viimeistään 15.1.2024
432€ yhteishinta, kun ilmoittaudut viimeistään 9.2.2024

Jos haluat maksaa erissä, olethan yhteyksissä ennen ilmoittautumista. Puolet yhteissummasta on oltava maksettuna viimeistään 9.2.2024 ja loppuosa viimeistään 5.4.2024.

 

Sijainti:

Teatterikorkeakoulu
Haapaniemenkatu 6
7. kerros, sali 709
00530 Helsinki

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

Ilmoittautuminen:

 

Varaa paikkasi

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Perjantai 9.2.2024

18 - 20.30
Työpaja
Opettajat
Erik Iversen

Lauantai 10.2.2024

11 - 17.30
Työpaja
Opettajat
Erik Iversen

Sunnuntai 11.2.2024

11 - 16
Työpaja
Opettajat
Erik Iversen
Erik Iversen
Erik Iversen
Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja
Erik Iversen (Kanada) on yksi pitkäaikaisimmista 5Rytmiä-opettajista. Hän oli mukana perustamassa ensimmäistä 5Rytmiä-opettajakoulutusta USA:ssa vuonna 1988 ja on siitä lähtien opettanut tanssia ja liikettä kaikenikäisille liikkujille vauvasta vaariin. Erikin elämäntyöhön kuuluu kehon, mielen ja sydämen yhteyden herättäminen.
Avainsanat: ,