fbpx

Opettaja

  • Mirjam van Hasselt
    Mirjam van Hasselt
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja (Waves ja Heartbeat)

    Mirjam van Hasselt on sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja Amsterdamista Hollannista (Waves-taso 2010, Heartbeat-taso 2015). Mirjamin taito opettajana on lempeä ja empaattinen tyyli ja kapasiteetti nähdä sinut osallistujana sekä tukea ja kulkea rinnallasi. Hän opettaa Hollannissa ja Lebanonissa, ulkona luonnossa ja Saharan aavikolla.

Päivämäärä

13. - 15.10.2023
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 17:00

Hinta

220,00€

Kohderyhmät

Jatkokurssi

Inner Compass: Heartbeat-tason työpaja (opettajana Mirjam van Hasselt)

Opettajana Mirjam van Hasselt

 

HUOM: TÄMÄ ON HEARTBEAT- ELI JATKOTASON TYÖPAJA, joka edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä (vähintään yksi viikonlopputyöpaja tai 7-8 viikkotuntia).

 

Ilmoittaudu työpajaan

 

Inner Compass -työpajassa tutkimme, kuinka tunteet antavat meille suuntaa, impulsseja ja liikettä, ja miten erilaiset tunteet liikuttavat meitä eri tavoin. Tanssiessa opettelemme seuraamaan näitä liikkeitä ja kuuntelemaan, mitä ne kertovat meille.

Työpajassa opettelemme hahmottamaan tunteita sisäisenä kompassina. Tunnemme, kuuntelemme ja suuntaamme itseämme liikkeen kautta. Tunteet ovat sisäisiä tienviittoja, jotka kertovat meille mm. tarpeista, haluista ja omista rajoista, ja auttavat suuntaaman valintoja ja päätöksentekoa. Tunteet paljastavat, mitä meille oikeastaan kuuluu ja missä olemme omassa elämässämme. Tunteet kertovat meille paitsi sisäisestä maailmastamme myös siitä, miten ympärillämme olevat tapahtumat ja muut ihmiset vaikuttavat meihin. Tunteet tarjoavat myös kokemuksen elossa olemisesta. Tunteet eivät välttämättä kuitenkaan tarjoa suoraa “totuutta”, vaan kertovat suhteestamme siihen, mitä juuri nyt tapahtuu. Tunteita tuntemalla ja ymmärtämällä pystymme navigoimaan elämässämme ja olemaan sopusoinnussa itsemme kanssa.

5Rytmiä® on luovan liikkeen ja tanssimeditaation harjoitus, jossa voimme oppia tuntemaan itseämme kehollisesti ja myös emotionaalisesti, sillä tunteet asustavat ja ilmenevät kehossa. Heartbeat on 5Rytmiä®-harjoituksen taso, jossa keskitymme fokusoidusti tunteisiin, siihen miten tunteet liikuttavat meitä ja toisaalta miten liikkeen kautta voimme tavoittaa eri tunteita.

 

 

Kenelle sopii:

Tämä on jatkotason työpaja, joka edellyttää aiempaa kokemusta 5Rytmistä (vähintään yksi viikonloppukurssi tai 7-8 viikkotuntia).

 

Opettajasta:

Mirjam van Hasselt on sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja Amsterdamista Hollannista (Waves-taso 2010, Heartbeat-taso 2015). Hän on kiinnostunut kehollisuudesta ja siitä, miten se mahdollistaa tunteiden rikkauden ja vapaamman, autenttisemman ja luovemman elämän. Mirjamin taito opettajana on lempeä ja empaattinen tyyli ja kapasiteetti nähdä sinut osallistujana sekä tukea ja kulkea rinnallasi. Hän opettaa Hollannissa ja Lebanonissa, ulkona luonnossa ja Saharan aavikolla.

 

 

 

Aikataulut:

pe-su 13.-15.10.2023

pe klo 18.00 – 21.00
la klo 10.30 – 17.30
su klo 10.30 – 17

 

Hinta:

220€ ennakkohinta (voimassa 8.9.2023 asti)
250€ perushinta

 

Sijainti:

Balanssi Studiot
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 D 4krs
00180 Helsinki

Jos alla oleva Google Maps ei toimi, klikkaa tästä.

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu työpajaan

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Tapahtuman kansikuva © Mirjam van Hasselt

Avainsanat: