fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
helsinki@valontaival.com

Opettaja

 • Jonas Klingberg
  Jonas Klingberg
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja

  Viimeisen 25 vuoden ajan Jonaksen intohimo, polku ja henkilökohtainen harjoitus on ollut kehollisuuden, liikkeen, tietoisuustaitojen ja prosessityöskentelyn kentällä.
  Hänen käyttämiään työkaluja ovat liike, hieronta ja kosketus, jooga, shamanismi, hengitys ja vipassana-meditaatio.

  Jonas on ruotsalainen Gabrielle Rothin sertifioima 5Rytmiä®-opettaja sekä Waves- (2005) että Heartbeat-tasoilla (2010). Hän on myös Open Floor ja tämän menetelmän Libido -ohjaaja ja on kouluttautunut Open Floor Internationalin opettajakoulutuksessa. Jonas on opiskellut tanssiterapiaa sekä terveys- ja kasvatustieteitä ja on koulutettu hieroja. Hänen laaja ymmärryksensä kehon luovasta viisaudesta toimii pohjana turvalliselle, sallivalle ja inkluusiiviselle tilalle, jossa voi tutkia ja ilmaista itseään.

Päivämäärä

5. - 7.4.2024

Kellonaika

Koko päivä

Kohderyhmät

Jatkokurssi

Lisätietoa tulossa pian: Heartbeat-tason 5Rytmiä-työpaja, opettajana Jonas Klingberg (Ruotsi)

Opettajana Jonas Klingberg 🇸🇪

Lisätietoa tulossa pian!

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

JONAS KLINGBERGin intohimo, ammatillinen polku ja henkilökohtainen harjoitus viimeisen 25 vuoden aikana on ollut kehollisuuden, liikkeen, tietoisuustaitojen ja prosessityöskentelyn kentällä. Hänen käyttämiään työkaluja ovat liike, hieronta ja kosketus, jooga, shamanismi, hengitys ja vipassana-meditaatio.

Jonas on ruotsalainen Gabrielle Rothin sertifioima 5Rytmiä®-opettaja sekä Waves- (2005) että Heartbeat-tasoilla (2010). Hän on myös Open Floor -tietoisen tanssin ja tämän menetelmän Libido-ohjaaja ja on kouluttautunut Open Floor Internationalin opettajakoulutuksessa. Jonas on opiskellut tanssiterapiaa sekä terveys- ja kasvatustieteitä ja on koulutettu hieroja. Hänen laaja ymmärryksensä kehon luovasta viisaudesta toimii pohjana turvalliselle, sallivalle ja inkluusiiviselle tilalle, jossa voi tutkia ja ilmaista itseään.

 

 

Aikataulut:

Tulossa pian!

 

Hinta:

Tulossa pian!

 

Sijainti:

Tulossa pian!

 

Ilmoittautuminen:

 

Tulossa pian!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Avainsanat: