fbpx

Järjestäjä

Laura Andersson
Puh
+358405873484
Email
laura.m.andersson@gmail.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Tanssistudio Razzmatazz
Hämeenpuisto 28 D, 33200 Tampere
Website
http://www.razzmatazz.fi/

Päivämäärä

17. - 18.6.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 17:00

Hinta

120,00€

Kohderyhmät

Peruutettu,
Sopii kaikille

Kehon viisaus (Tampere) – PERUUTETTU

Opettajana Karoliina Valontaival

Kehon viisaus on kompassi, joka auttaa meitä navigoimaan elämässämme, ihmissuhteissa ja arkisissa tilanteissa. Tanssin kautta voi virittäytyä, herkistyä ja opetella kuuntelemaan kehon hiljaisia viestejä.
Kiireisen arjen keskellä herkästi typistyy hetket, jolloin voi pysähtyä kuuntelemaan itseään. Tässä työpajassa saa palautua, virkistyä ja ladata omia akkuja liikkeen ja hengityksen avulla. Turvallisessa tilassa on mahdollista purkaa vanhaa, heittäytyä uuteen, luopua suorituspaineista, nauttia liikkeestä ja kokea omassa kehossa olemista uudesta perspektiivistä. Tutkimme keholliseen, elävään läsnäoloon saapumista: silloin voimme virittäytyä kuuntelemaan itseämme ja omia tarpeitamme entistä herkemmällä korvalla. Mitä keho eniten juuri nyt kaipaa? Voinko kuulla kehon hienovaraisetkin kuiskaukset vai kuuntelenko vasta sitten, kun se äityy huudoksi? Voisiko keho olla jotain muutakin kuin kulkuväline paikasta toiseen? Voisiko keho olla koti tai turvasatama? Entä millä tavalla haluaisit hyödyntää kehon tuntemusten ja viisauden kuuntelemista omassa arjessasi? Syvempi yhteys itseen ja omaan kehoon voi olla mullistavaa elämän eri osa-alueilla, luovuudesta ihmissuhteisiin ja hyvinvointiin. Tervetuloa tutkimusmatkalle!

 

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen: 5Rytmiä®-kursseilla ei tarvitse “osata” tanssia. Rytmitajuttomat ja kömpelöiksi itsensä kokevat ovat myös erittäin tervetulleita. 5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka tutustuttaa omaan kehoon ja liikkeeseen kokonaisvaltaisesti ja ilman suorituspaineita. 5Rytmiä on hauskaa, hengittävää ja hikistä. Se tarjoaa mahdollisuuden herätellä omaa luovuutta, löytää yhteyttä itseensä, purkaa stressiä ja fyysisiä jännityksiä sekä tyhjentää kuormittuneen mielen. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Sen sijaan on viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua, jotka muodostavat selkeän rakenteen ja johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen.
Ilmoittaudu

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

pe 17.6.2022 klo 18 – 20.30
la 18.6.2022 klo 10 – 17

Voit osallistua koko kurssille tai vain perjantai-iltaan (johon on paikkoja vain rajoitetusti).

 

Hinta:

Koko kurssi: 125€
Vain perjantai-ilta (rajoitetusti paikkoja): 45€

Opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset: 10% alennus (alennukseen oikeuttava todistus esitettävä ovella). Alennettu hinta tulee näkyviin, kun kirjaudut sisään omalle tilillesi ajanvarausjärjestelmässä ja kun

Hinnat sis. alv. 10%

Sijainti:

Tanssistudio Razzmatazz
Hämeenpuisto 28 D
33200 Tampere

Jos alla oleva Google Maps ei toimi, klikkaa tästä.

Koronatilanne:

Huomioimme ajankohtaisen koronatilanteen mm. asiakasmäärissä, hygieniajärjestelyissä ja turvaväleissä. Ohjeet ja ehdot lähiopetukseen osallistumiselle korona-aikana löydät täältä. Luethan sen jo ennen ilmoittautumistasi.

 

Ilmoittautuminen:

 

KURSSI ON PERUUTETTU (LIIAN VÄHÄN ILMOITTAUTUNEITA).

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Perjantai 17.6.2022

18 - 20.30
Opettajat
Karoliina Valontaival

Lauantai 18.6.2022

10 - 12.30
Aamupäivä
Opettajat
Karoliina Valontaival
12.30 - 14
Lounastauko
Opettajat
Karoliina Valontaival
14.00 - 17.00
Iltapäivä
Opettajat
Karoliina Valontaival
Karoliina Valontaival
Karoliina Valontaival
Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja
Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.