fbpx
5Rytmiä puistotanssit 2023 Helsinki

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Lapinlahden puisto
Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

6.8.2023
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

17:00 - 18:00

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Pop-up puistotanssit: 5Rytmiä®-kesäjamit

Opettajana Karoliina Valontaival

 

 

Tervetuloa 5Rytmiä® -luovan tanssin kesäjameihin ulkona Lapinlahden puistossa. Tule nauttimaan liikkeestä ja tanssin lumosta, yhteydestä kehoosi, yhteisestä ja omasta tanssista, ruohosta varpaiden välissä, avarasta taivaasta ja raikkaasta ilmasta. Tunnin alussa on alustus ja ohjeistus liikkeeseen. Kesätunnit sopivat kaikille, sukupuoleen, liikunnalliseen taustaan katsomatta. Tule sellaisena kuin olet! Tutustumme omaan kehollisuuteen, luovuuteen ja liikkeeseen matalalla kynnyksellä, jokaisen omista lähtökohdista käsin ja ilman suorituspaineita.
Puistotansseissa on käytössä kaiutin. Et tarvitse kuulokkeita tms.

Tanssin jälkeen on mahdollista mennä uimaan. Ota mukaan uikkarit ja pyyhe jos haluat uimaan.

Pieni sade ei haittaa. Sään mukaiset varusteet päälle.

Saavu ajoissa paikalle! Tavataan Lapinlahden lähteen päärakennuksen pääovien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Lähdemme n. 5 min ennen tunnin alkua kävelemään kohti tanssipaikkaa, jotta pääsemme aloittamaan tanssin ajallaan.

ILMOITTAUTUMINEN ennakkoon ajanvarausjärjestelmän kautta. On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa paikan päällä (Mobile Pay tai käteinen tasarahalla).

 

Mukaan tarvitset:

• Mukavat, joustavat, säänmukaiset vaatteet

• Vesipullo

 

Aikataulut & sijainti

Su 6.8. klo 17 – 18

Tavataan Lapinlahden sairaalan pääporttien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Tule ajoissa paikalle, jotta pääsemme viimeistään tunnin alkaessa lähtemaan kohti tanssipaikkaa.

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Hinta:

12€ perushinta
10€ alennusryhmät*

* opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Näytäthän paikan päällä alennukseen oikeuttavan todistuksen.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival 5Rytmiä 5Rhythms FinlandKaroliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN ennakkoon ajanvarausjärjestelmän kautta (klikkaa nappulaa alta). On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa paikan päällä (Mobile Pay tai käteinen tasarahalla).

Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

 

Takaisin kalenteriin