fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Lapinlahden puisto, Lapinniemi
Helsinki

Päivämäärä

5.8.2024

Kellonaika

18:00 - 19:00

Hinta

15,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

5Rytmiä®-puistotanssit, kesä 2024

Opettajana Karoliina Valontaival

 

 

Tervetuloa 5Rytmiä® -luovan tanssin kesäjameihin ulkona Lapinlahden puistossa. Tule nauttimaan liikkeestä ja tanssin lumosta, yhteydestä kehoosi, yhteisestä ja omasta tanssista, ruohosta varpaiden välissä, avarasta taivaasta ja raikkaasta ilmasta. Tunnin alussa on alustus ja ohjeistus liikkeeseen. Aallon aikana liikumme musiikin ja luonnonelementtien kannattelemana, ilman sanallista ohjeistusta.

Tutustumme omaan kehollisuuteen, luovuuteen ja liikkeeseen matalalla kynnyksellä, jokaisen omista lähtökohdista käsin ja ilman suorituspaineita. Kesätunnit sopivat kaikille, sukupuoleen, liikunnalliseen taustaan katsomatta. Tule sellaisena kuin olet!

Puistotansseissa on käytössä kaiutin. Et tarvitse omia kuulokkeita mukaan.

Tanssin jälkeen on mahdollista pulahtaa mereen. Ota mukaan uikkarit ja pyyhe jos haluat uimaan.

Sään mukaiset varusteet päälle.

Saavu ajoissa paikalle! Tavataan Lapinlahden lähteen päärakennuksen pääovien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Lähdemme n. 5 min ennen tunnin alkua kävelemään kohti tanssipaikkaa, jotta pääsemme aloittamaan tanssin ajallaan.

ILMOITTAUTUMINEN ennakkoon ajanvarausjärjestelmän kautta. On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa paikan päällä (Mobile Pay, korttimaksu tai käteinen tasarahalla).

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival 5Rytmiä 5Rhythms FinlandKaroliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Hinta:

KERTAMAKSU:

15€ perushinta
13€ alennusryhmät*

* opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Näytäthän paikan päällä alennukseen oikeuttavan todistuksen.

SARJAKORTTI

Kaikki kesän puistotanssit (6 tuntia) – säästä 10%
81€ / 70€

 

Mukaan tarvitset:

• Mukavat, joustavat, säänmukaiset vaatteet

• Mukavat, liikkumiseen sopivat kengät. Voit halutessasi ja omalla vastuullasi tanssia paljain jaloin.

• Vesipullo

• Jos haluat uida tunnin jälkeen: pyyhe ja uimapuku

 

Aikataulut & sijainti

Maanantaisin

13.5. klo 18 – 19
27.5. klo 18 – 19
17.6. klo 18 – 19
15.7. poikkeusaika: klo 12 – 13 
5.8. klo 18 – 19
⚠️ MUUTOS: 12.8. klo 18 – 19 (ei 19.8.)

Tavataan Lapinlahden sairaalan pääporttien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Tule ajoissa paikalle, jotta pääsemme viimeistään tunnin alkaessa lähtemaan kohti tanssipaikkaa.

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

 

Ilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN ennakkoon ajanvarausjärjestelmän kautta (klikkaa nappulaa alta). On myös mahdollista ilmoittautua ja maksaa paikan päällä (Mobile Pay, korttimaksu tai käteinen tasarahalla).

Ilmoittaudu yksittäiselle tunnille Osta sarjakortti

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

 

Takaisin kalenteriin