fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Lapinlahden puisto
Lapinlahdenpolku 8, 00180 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

6.6.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 19:00

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Ilmaiset puistotanssit

Opettajana Karoliina Valontaival

 

 

Tervetuloa maksuttomalle 5Rytmiä® -puistotanssien maistiaistunnille! Varaathan tällekin tunnille paikan etukäteen (rajallinen ryhmäkoko).

 

Tanssimme ulkona Lapinlahden puistossa. Tule nauttimaan liikkeestä ja tanssin lumosta, yhteydestä kehoosi, yhteisestä ja omasta tanssista, ruohosta varpaiden välissä, avarasta taivaasta ja raikkaasta ilmasta. Tunnin alussa on alustus ja ohjeistus liikkeeseen. Kesätunnit sopivat kaikille, sukupuoleen, liikunnalliseen taustaan katsomatta. Tule sellaisena kuin olet! Tutustumme omaan kehollisuuteen, luovuuteen ja liikkeeseen matalalla kynnyksellä, jokaisen omista lähtökohdista käsin ja ilman suorituspaineita.

 

Tanssin jälkeen on mahdollista mennä uimaan. Ota mukaan uikkarit ja pyyhe jos haluat uimaan.

 

Pieni sade ei haittaa. Jos tulee ukkosmyrsky tms. äärisääolosuhde, siirretään tunti toiseen ajankohtaan.

 

Saavu ajoissa paikalle! Tavataan Lapinlahden lähteen päärakennuksen pääovien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Lähdemme n. 5 min ennen tunnin alkua kävelemään kohti tanssipaikkaa, jotta pääsemme aloittamaan tanssin ajallaan.

Varaathan paikkasi puistotansseista etukäteen. Ilmoittautuminen sulkeutuu 5 min ennen aloitusaikaa.

Mukaan tarvitset:

🎧📱 Omat kuulokkeet ja puhelin

👙Uimapuku ja pyyhe jos haluat pulahtaa

👕 Säänmukainen, mukava vaatetus

💧Vesipullo

• Tasku, juoksuvyö tms voi myös olla käytännöllinen, niin ei tarvitse pitää puhelinta kädessä.

Luo etukäteen itsellesi tili Mixcloud-palveluun. Minun tilini löydät Mixcloudista minun nimelläni, “Valonrytmit”-nimimerkillä tai puistotanssit-nimellä. Lataan musiikin palveluun vasta juuri ennen tuntia.

 

Aikataulut & sijainti

KESÄKUU: ma 6.6. (maksuton maistiainen), ma 13.6., 20.6. ja 27.6. klo 18 – 19
HEINÄKUU: ma 11.7. ja ti 19.7. klo 11 – 12
ELOKUU: ma 8.8. ja ma 22.8. klo 18 – 19

Tavataan Lapinlahden sairaalan pääporttien edessä 10-15 min ennen tunnin alkua. Tule ajoissa paikalle, jotta pääsemme viimeistään tunnin alkaessa lähtemaan kohti tanssipaikkaa.

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Hinta:

Ma 6.6. on maksuton maistiainen.

Muut tunnit:

12€ perushinta
10€ alennusryhmät*

5 kerran sarjakortti: 55€ / 45€ alennusryhmät
Kausikortti (7 kertaa): 75€ / 63€ alennusryhmät
(voimassa kesän 2022)

* opiskelijat, työttömät, eläkeläiset. Näytäthän paikan päällä alennukseen oikeuttavan todistuksen.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

 

Takaisin kalenteriin