fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettajat

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

 • Linda Tavio
  Linda Tavio
  Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti

  Linda Tavio on psykologi (PsM) sekä integratiivinen psykoterapeutti, jolle kehollisuus on keskeinen työväline. Lindan utelias, sensitiivinen ja heittäytyvä läsnäolo antavat mahdollisuuden uskaltaa itsensä äärelle. Improvisaatio-ohjaajana sekä sairaalaklovnina työskentely ovat lisänneet kykyä tarttua tässä ja nyt -hetkeen.

Labbnäs lomakoti

Sijainti

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66, 25870 Dragsfjärd
Website
https://labbnas.fi/fi/etusivu/

Päivämäärä

12. - 14.8.2022
mennyt tapahtuma!

Kohderyhmät

Koulutus ammattilaisille,
Melkein täynnä - vielä ehdit!

Kehollisuus ja kohtaaminen -kesäleiri psykoterapeuteille ja psykologeille (2022)

Kouluttajina Karoliina Valontaival ja Linda Tavio

 

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

 

“Kehollisuus ja kohtaaminen” -kesäleiri on sinulle, joka kaipaat henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä lisää kehollista itsetuntemusta. Lindan työpajoissa tutkimme kollegiaalisessa tunnelmassa, miten antaa vuorovaikutuksessa tilaa ja huomiota omille ja toisen kokemuksille. Tutkimme kehollisten viestien tavoittamista ja niiden äärelle asettumista. Tutkimista tehdään itsereflektion, kokemuksellisten pariharjoitusten sekä ryhmäkeskustelujen avulla. Karoliina taas johdattaa työpajoissaan luovan liikkeen ja hengityksen avulla syvempään kosketukseen oman kehollisen rekisterin kanssa. 5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka sopii kaikille liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta. Mitään aiempaa tanssitaustaa tai osaamista ei vaadita. Liike on keino päästä kehollisesti ja kokonaisvaltaisesti kosketuksiin itsensä kanssa. Tanssi vahvistaa myönteistä kehosuhdetta, itsetuntemusta, luovuutta ja rohkeutta heittäytyä.

Leirillä on mahdollisuus irti päästämiseen, leikkiin, rauhoittumiseen ja maadoittumiseen, kunkin hetken tarpeista käsin. Ohjelman jokainen osuus on vapaaehtoinen, ja halutessasi voit jättää jotain välistä ja keskittyä itseesi. Sydämellisesti tervetuloa tutkimusmatkalle juuri sellaisena kuin olet!

Leirille osallistuminen ei edellytä tanssitaustaa tai -taitoja. 5Rytmissä ei ole koreografiaa, askelsarjoja tai esiintymistä. Liikkuminen tapahtuu jokaisen omista lähtökohdista käsin, omaan kehoon tutustuen. Tarvitset mukaan uteliaisuutta, avointa mieltä sekä kiinnostusta kehoon ja hengitykseen. Leiri ei ole 5Rytmiä®-ohjaajakoulutus eikä anna osallistujalle pätevyyttä ohjata 5Rytmiä® tai oikeutta käyttää menetelmän osia tai sen nimeä omassa työssä. Leirillä 5Rytmiä®-tanssi toimii kehollisena työkaluna oman itsen kohtaamisessa. Lue lisää 5Rytmistä täällä.

 

Kurssipaikasta: Labbnäs lomakoti

Labbnäs lomakoti on mahtava, uniikki kurssipaikka inspiroivien luontomaisemien keskellä. Leiri tarjoaa ruokaa kaikille aisteille. Labbnäsin järvimaisema, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään yhteiseen prosessiin. Ikkunat upeasta tanssitilasta avautuvat järvimaisemiin. Sään ja lämpötilan salliessa seinät voidaan avata molemmin puolin niin, että sitä melkein tanssii luonnon keskellä. Koronan kannalta ilmanvaihto on siis erittäin hyvä! Labbnäsiin pääsee julkisilla ja bussiaikataulut huomioidaan aloitus- ja lopetusajoissa. Majoitus on saatavilla niin yhden kuin 2-3 hengen huoneissa.

 

Kokemuksia vuoden 2021 leiriltä:

Taustakuvat ovat kurssipaikalta (Labbnäs lomakoti)
Slide 1
"Aivan ihana leiri!

Turvallinen ja hyväksyvä ilmapiiri, aidosti läsnäolevien superammattilaisten taitava ohjaus, kaikin puolin hienosti suunniteltu ja odotukseni ylittävä kokonaisuus. Erityisesti keholliset jutut ja aistiminen ja liikkuminen ja muiden kohtaaminen esim liikeimproissa oli tosi antoisaa. Ohjaajien työpajat täydensivät upeasti toisiaan ja linkittyvät toisiinsa.”

Slide 2
"Muistan tämän leirin aina.

Se oli upea, ainutlaatuinen leiri ihmisyyden ja inhimillisyyden äärellä. Musta oli tosi hyvä, että oli rajattu vain psykologeihin, psykoterapeutteihin ja opiskeleviin terapeutteihin. Mun kohdalla se lisäsi luottamusta ja heittäytymistä, että voi suorilta "luottaa" kaikkiin. Ja lisäksi tämän alan ihmiset kaipaavat lisää tällaistä!!”

Slide 7 Ruoka
"Paikka oli ihan täydellinen!

Todella herkullinen ja rakkaudella valmistettu ruoka, erityisruokavalioiden huomiointi ihan huipputasoa. Siistit, idylliset huoneet. Kaikki kauniisti laitettu ja mietitty koko paikassa niin sisällä kuin ulkona."

Slide 3
"Tämä leiri oli aidosti hyvin antoisa ja myönteistä muutosta tukeva kokemus!

Lämmin kiitos Karo ja Linda! Te molemmat tuitte omalla osuudellanne turvallisen, rakkaudellisen, eloisan, villin ja virtaavan tunnelman syntymistä. Teidän molempien tavat olla suhteessa ryhmään ja kaikkiin yksilöihin ovat todella empaattiset ja kohtaavat ja sensitiiviset toisen tarpeille. Ohjelma oli suunniteltu myös selvästi huolella ja ammattitaidolla. Siinä oli myös jouston varaa tilanteen mukaisesti. Tanssi, keholliset harjoitukset, teoria ja hengitys muodostivat yhdessä toisiaan tukevan kokonaisuuden. ”

Slide 4
"Sain leiriltä mukaan paljon:

kehollisia kokemuksia, elämyksiä, oivalluksia, rauhaa, lepoa, leikkiä, kokemuksen nähdyksi tulemisesta omana itsenäni, kokemuksen siitä että olen kokonainen ja tasapainossa itseni ja ympäristön kanssa sekä turvallista yhteisöllisyyttä."

Slide 5
"Leiri painotti kehollisuuden ja luovuuden tärkeyttä kaikessa työssä.

Itsetuntemuksen lisääntymisen kautta sain myös keinoja asuttua vuorovaikutukseen aidommin ja rehellisemmin."

Slide 6 Karoliina
"Karoliinan intuitiivinen, viisas ja sensitiivinen ryhmän ohjaaminen

tanssissa ja hengitysharjoituksissa tuki omaa prosessiani loistavasti. Karoliina tarjosi jatkuvasti mahdollisuuksia tai portteja erilaisiin kokemuksiin sekä herkästi että heittäytyen ja antoi luvan tarttua siihen, mitä itsessä tapahtui kullakin hetkellä ihanan sallivalla ja lempeällä tavalla. Myös Karoliinan sanat (esim. runo) joillakin hetkillä vaikuttivat ja jäivät resonoimaan kehossa ja mielessä."

Slide 8 Linda
"Lindan työpajat tekivät vaikutuksen.

Lindan aito, virtaava ja sensitiivinen tapa olla suhteessa itseensä ja muihin loivat otollisen maaston päästä syvemmin yhteyteen itseni ja muiden kanssa. Lindan työpajoissa yhdistyi vaikuttavalla tavalla teoria, kokemuksellinen työskentely ja ryhmän viisauden hyödyntäminen."

Slide 9 Ryhmäkuva
 

 

Kenelle:

Leiri on tarkoitettu psykologeille ja valmistuneille psykoterapeuteille. Jos olet psykoterapeuttiopintojen loppuvaiheessa, ota yhteyttä kouluttajiin ja arvioidaan valmiudet harjoituksiin yhdessä (sähköpostiosoite: koulutus(ät)valontaival.com)

 

Kouluttajista:

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin ja tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Lue lisää Karoliinasta täällä.

 

 

Linda Tavio on psykologi, integratiivinen psykoterapeutti & improvisaatio-ohjaaja. Hän panostaa ohjaajana keholliseen, tarvelähtöiseen ja kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen. Lindan utelias, salliva ja eläytyvä läsnäolo rohkaisee sinuakin heittäytymään hetkeen.

 

 

Aikataulut:

12.-14.8.2022

pe 12.8.: lounas klo 11, ohjelma alkaa klo 12.30
su 14.8.: ohjelma loppuu 14.30, lopuksi vielä iltapäiväkahvit klo 15 asti.

Tarkempi ohjelmarunko löytyy tästä.

 

Hinta:

ILMOITTAUDU 29.7. MENNESSÄ!
Kurssimaksu (maksetaan suoraan meille):

Ennakkohinta: 290€ sis. alv. 24% (voimassa 12.6.2022 asti)
Perushinta: 340€ sis. alv. 24%

TÄRKEÄÄ KURSSIMAKSUSTA:

– Jos ilmoittaudut ennen 1.7.2022, kurssimaksu maksetaan kahdessa erässä (20€ sitova varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa laskutetaan 1.7.2022 sähköpostitse). Ennakkohinta-alennus huomioidaan loppulaskussa. 1.7.2022 alkaen kurssimaksu maksetaan yhdessä erässä täysimääräisenä.
– HUOM: pelkkä kurssimaksu ei ole mahdollinen. Kurssille ei valitettavasti voi osallistua majoittumatta Labbnäsissä.

Majoitus täysihoidolla (maksetaan suoraan Labbnäsiin):

• 2 – 3 hengen huoneessa: 206€
• 1 hengen huoneessa: 236€

Hintaan sisältyy kaksi yötä ihanissa huoneissa, lakanat ja pyyhkeet, todella herkullinen ruoka (3 ateriaa päivässä, kahvit ja välipala sekä iltapala – erityisruokavaliot huomioidaan loistavasti), saunamahdollisuus joka ilta, upeat tilat ja hulppeat maisemat.

Maksutiedot:
Labbnäs lomakoti, FI78 2457 1800 120323
Viite: 1601
Eräpäivä: maksa 5.8.2022 mennessä ja lähetä tieto sähköpostitse myös koulutus(ät)valontaival.com kun olet maksanut

 

Sijainti:

Labbnäs lomakoti | Labbnäs semesterhem
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd
Kemiönsaari

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Kurssi-infokirje:

Lähetämme kaikille ilmoittautuneille kurssi-infokirjeen ma 8.8.2022.

 

Ilmoittautuminen:

 

ILMOITTAUTUMINEN ON SULJETTU.

 

Lue nämä tärkeät asiat ennen ilmoittautumistasi:

– Ilmoittautuminen on sitova.

– Leirin kurssimaksu maksetaan suoraan meille ja majoitus- ja ateriamaksu suoraan kurssipaikalle eli Labbnäsiin.

KURSSIMAKSU: Kurssimaksu maksetaan kahdessa erässä (20€ sitova varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa laskutetaan 1.7.2022 sähköpostitse). Ennakkohinta-alennus huomioidaan loppulaskussa. 1.7.2022 alkaen kurssimaksu maksetaan yhdessä erässä täysimääräisenä.

MAJOITUS JA ATERIAT maksetaan suoraan Labbnäsille viimeistään 5.8. Maksutiedot löytyvät alta.

– HUOM: pelkkä kurssimaksu ei ole mahdollinen. Leirille ei valitettavasti voi osallistua majoittumatta Labbnäsissä.

 

KURSSIN VARAUSMAKSU:

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT.

 

KURSSIMAKSU maksetaan kahdessa erässä (20€ sitova varausmaksu ilmoittautumisen yhteydessä ja loppuosa laskutetaan 1.7.2022 sähköpostitse). Ennakkohinta-alennus huomioidaan loppulaskussa.

HUOM: Mikäli tarvitset laskun tai kuitin varausmaksusta yrityksellesi tai työnantajallesi, olethan yhteyksissä meihin sähköpostitse (koulutus (ät) valontaival.com).

 

MAJOITUS JA TÄYSIHOITO:

Maksutiedot:
Labbnäs lomakoti, FI78 2457 1800 120323
Viite: 1601
Summa: 206€ 2-3 HH tai 236€ 1 HH
Eräpäivä: maksa 5.8.2022 mennessä ja lähetä tieto sähköpostitse koulutus(ät)valontaival.com kun olet maksanut

 

 

Haluatko kuulla muista vastaavista koulutuksista?

Liity postituslistalle, niin saat tietoa myös tulevista leireistä ja koulutuksista ammattilaisille valitsemalla listalta “koulutukset” (voit valita useamman vaihtoehdon niin halutessasi).

 

Tiedustelut:

koulutus(ät)valontaival.com (tällä osoitteella tavoitat molemmat kouluttajat)

 

PERUUTUSEHDOT:

Katso peruutusehdot täältä.