fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettajat

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

 • Linda Tavio
  Linda Tavio
  Psykologi (PsM), integratiivinen psykoterapeutti

  Linda Tavio on psykologi (PsM) sekä integratiivinen psykoterapeutti, jolle kehollisuus on keskeinen työväline. Lindan utelias, sensitiivinen ja heittäytyvä läsnäolo antavat mahdollisuuden uskaltaa itsensä äärelle. Improvisaatio-ohjaajana sekä sairaalaklovnina työskentely ovat lisänneet kykyä tarttua tässä ja nyt -hetkeen.

Labbnäs lomakoti

Sijainti

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66, 25870 Dragsfjärd
Website
https://labbnas.fi/fi/etusivu/

Päivämäärä

1. - 3.7.2021
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

15:00 - 19:00

Hinta

550,00€

Kohderyhmät

Koulutus ammattilaisille

Kehollisuus ja kohtaaminen -kesäleiri psykoterapeuteille ja psykologeille (1.-3.7.2021)

Kouluttajina Karoliina Valontaival ja Linda Tavio

 

Ilmoittaudu

 

Leiri on sinulle, joka kaipaat henkilökohtaisista tai ammatillisista syistä lisää kehollista itsetuntemusta. Miten olla kehollisesti läsnä itselleen ja toiselle? Leirin pääpaino on luovassa liikkeessä, tanssimeditaatiossa ja hengitykseen tutustumisessa: näiden avulla Karoliina johdattaa syvempään kosketukseen oman kehollisen rekisterin kanssa. 5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka sopii kaikille liikunnallisesta taustasta tai rytmitajusta riippumatta, ja jossa liikettä tutkitaan ilman suorituspaineita. Tanssi vahvistaa myönteistä kehosuhdetta, itsetuntemusta, luovuutta ja rohkeutta heittäytyä.

Lindan työpajoissa tutkimme kollegiaalisessa tunnelmassa, miten antaa vuorovaikutuksessa tilaa ja huomiota omille ja toisen kokemuksille. Tutkimme kehollisten viestien tavoittamista, sanoittamista, intensifiointia ja säätelyä.

Leirillä on mahdollisuus irti päästämiseen, leikkiin, rauhoittumiseen ja maadoittumiseen, sen hetken tarpeista käsin. Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään yhteiseen prosessiin. Sydämellisesti tervetuloa tutkimusmatkalle juuri sellaisena kuin olet!

Leirille osallistuminen ei edellytä tanssitaustaa tai -taitoja. 5Rytmissä ei ole koreografiaa, askelsarjoja tai esiintymistä. Liikkuminen tapahtuu jokaisen omista lähtökohdista käsin, omaan kehoon tutustuen. Tarvitset mukaan uteliaisuutta, avointa mieltä sekä kiinnostusta kehoon ja hengitykseen. Leiri ei ole ohjaajakoulutus eikä anna osallistujalle pätevyyttä ohjata 5Rytmiä® tai oikeutta käyttää menetelmän osia tai sen nimeä. Lue lisää 5Rytmistä täällä.

 

Korona-ajan ohjeet ja ehdot lähiopetukseen osallistumiselle

Lue lisää

 

 

Leirin esite

Lataa leirin esite tästä (pdf). Sitä saa jakaa omissa verkostoissa.

 

Kenelle:

Leiri on tarkoitettu psykologeille ja valmistuneille psykoterapeuteille. Jos olet psykoterapeuttiopintojen loppuvaiheessa, ota yhteyttä kouluttajiin ja arvioidaan valmiudet harjoituksiin yhdessä (sähköpostiosoite: koulutus(ät)valontaival.com)

 

Labbnäs lomakoti

 

Kouluttajista:

Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Lue lisää Karoliinasta täällä.

 

 

Linda Tavio on psykologi, vastavalmistunut integratiivinen psykoterapeutti & improvisaatio-ohjaaja. Hän panostaa ohjaajana keholliseen, tarvelähtöiseen ja kokonaisvaltaiseen kohtaamiseen. Lindan utelias, salliva ja eläytyvä läsnäolo rohkaisee sinuakin heittäytymään hetkeen.

 

 

Aikataulut:

UUSI AJANKOHTA: 1.-3.7.2021

to ohjelma alkaa klo 15
la ohjelma päättyy klo 19

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille infokirjeen yhteydessä lähempänä leiriä.

 

Hinta:

550€ sis. alv. 24%
Hintaan sisältyy majoitus kahden tai kolmen hengen huoneessa, täysihoito ihanine aterioineen sekä sauna kahtena iltana (perjantai ja lauantai-iltoina)
Early bird -alennus 50€ kun ilmoittaudut 1.6.2021 mennessä.

Majoitus yhden hengen huoneessa: +30€ (rajoitetusti paikkoja, jotka myydään ilmoittautumisjärjestyksessä)

 

Sijainti:

Labbnäs lomakoti | Labbnäs semesterhem
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd
Kemiönsaari

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen on sitova. Ennakkohinta on voimassa, kun ilmoittaudut viimeistään 1.6.2021. Lähetämme laskun varausmaksusta sinulle sähköpostitse.

Ilmoittaudu

 

 

Haluatko kuulla muista vastaavista koulutuksista?

Liity postituslistalle, niin saat tietoa myös tulevista leireistä ja koulutuksista ammattilaisille valitsemalla listalta “koulutukset” (voit valita useamman vaihtoehdon niin halutessasi).

 

Tiedustelut:

koulutus(ät)valontaival.com (tällä osoitteella tavoitat molemmat kouluttajat)

 

 

Peruutusehdot:

KORONA-AJAN VAIKUTUS LEIRIIN: leirin ajankohta on siirtynyt toukokuusta heinäkuulle. Mikäli koronatilanne niin vaatii, huomioimme turvallisuuden mm. asiakasmäärissä. Säiden salliessa voimme tarpeen mukaan myös liikkua ulkona ja osassa harjoituksia voidaan käyttää maskia. Korona-ajan ehdot lähitanssitunneille osallistumisesta löytyy usein kysytyistä kysymyksistä ja nämä ohjeet pätevät hyvin myös leiriin. Mikäli yleiset koronarajoitukset niin edellyttävät, voidaan leirin ajankohtaa tarvittaessa uudelleen siirtää.

 

PERUUTUSEHDOT:

Ilmoittautuminen on sitova. Varausmaksua ei palauteta. Peruutukset on tehtävä sähköpostitse osoitteeseen info (ät) valontaival.com. Laskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Mikäli peruutus tehdään 3.5.2021 mennessä, veloitamme vain varausmaksun. 3.5.2021 jälkeen tehtyjen peruutusten osalta kurssimaksu veloitetaan kokonaisuudessaan.

Äkillisen force major -esteen esim. oman tai läheisen sairastumisen tai tapaturman vuoksi voi tehdä peruutuksen 2 viikkoa ennen leirin alkua, jolloin kurssimaksusta veloitetaan 50%. Lääkärintodistus tai muu vastaava todistus on esitettävä.

Osallistuja voi ilmoittaa tilalleen toisen henkilön (tällaiset muutokset on tehtävä viimeistään 2 vrk (48 tuntia) ennen leirin alkua). Varausmaksu ja kurssimaksun 2. erä veloitetaan alkuperäiseltä osallistujalta. “Sijainen” maksaa osuutensa alkuperäiselle osallistujalle ja he sopivat asiasta keskenään.

Leirin ajankohtaa voidaan tarvittaessa muuttaa yleisten, virallisten koronarajoitusten vuoksi. Jos uusi ajankohta ei sovi osallistujalle, voidaan varausmaksu palauttaa täysimääräisenä (sekä myös kurssimaksun toinen erä, mikäli tämä on jo ehditty maksaa).

Jos leiri joudutaan peruuttamaan jonkun force major -esteen vuoksi (esim. kouluttajan sairastuminen, tapaturma, tms), ensisijaisesti pyritään järjestämään leiri toisena ajankohtana. Jos uusi ajankohta ei sovi osallistujalle, voidaan varausmaksu palauttaa täysimääräisenä (sekä myös kurssimaksun toinen erä, mikäli tämä on jo ehditty maksaa).