fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Päivämäärä

2. - 4.10.2020
mennyt tapahtuma!

Hinta

200,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Kesytön (Helsinki)

Opettajana Karoliina Valontaival

Kesytön on 5Rytmiä® -luovan tanssin työpaja, jossa avaudumme kehon vaistonvaraiselle tiedolle ja harjoittelemme irti päästämistä hengityksen ja liikkeen avulla. 5Rytmiä-harjoituksessa kolmas “rytmi” on kaaos, jossa opettelemme pehmentymään ja antautumaan tanssin sykkeeseen. Työpajassa tanssimme koko harjoituksen läpi, syventyen erityisesti ”kaaoksen” mahdollisuuksiin. Kaaos on uudistava, vapauttava ja katalyyttinen tanssi. Etsimme mahdollisuuksia hellittää kontrollia, jotta voimme kokea avarampaa olemista, heittäytyä tämän hetken taikaan, purkaa esteitä luovuuden tieltä ja uskaltautua kesyttömään, jopa villiin tanssiin. 

Kaaos-tanssissa voimme myös purkaa jännityksiä, joita väistämättä kehoon kertyy tämän hetkisen maailmantilanteen ennustamattomuudesta ja epävarmuudesta. Mitä enemmän voi tanssiessa oppia avautumaan tuntemattomalle ja sietää epätietoisuutta siitä, mitä seuraavaksi tapahtuu, sitä tyynemmin, joustavammin ja rauhallisemmin voimme ottaa vastaan yllättävät tilanteet vastaan myös arkielämässä.

5Rytmiä on luovan liikkeen ja dynaamisen tanssimeditaation harjoitus.  Se on yhteisöllinen, eheyttävä, voimaannuttava ja vapauttava tie kotiin omaan kehoon.  Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan liike on tiettyjen raamien sisällä improvisoitua, jokaisen itsensä näköiistä. Aiempi kokemus 5Rytmistä ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaikille iästä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta ja kehotyypistä riippumatta. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Ilmoittaudu nyt

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

2.-4.10.2020

Perjantai 18:30 – 21
Lauantai 10 – 17:30
Sunnuntai 10.00-17.00

Ovet avataan 15 min ennen tanssin alkua ja suljetaan 15 min aloitusajan jälkeen, paitsi perjantaina ovet avataan jo n. 30 min ennen tanssin alkua.

 

Hinta:

Koko viikonloppu:

170€ ennakkohinta (voimassa 20.9. asti)
200€ perushinta

 

Vain pe-ilta (rajoitetusti paikkoja):

30€ ennakkohinta (voimassa 20.9. asti)
40€ perushinta

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs
00180 Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Koko viikonloppu:
Varaa

 

Vain pe-ilta (rajallisesti paikkoja):

Lähetä sähköpostia osoitteeseen helsinki (at) valontaival.com. Kerro koko nimesi, puhelinnumerosi ja osoitteesi. Paikkasi vahvistuu, kun kurssimaksu saapuu. Maksun voit hoitaa Mobile Pay’llä (0505673720) tai voin lähettää laskun.

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Perjantai

18:30 - 21:00

Lauantai

10:00 - 17:30

Sunnuntai

10:00 - 17:00