fbpx

Järjestäjä

Laura Andersson
Puh
+358405873484
Email
laura.m.andersson@gmail.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere

Päivämäärä

11.10.2020
mennyt tapahtuma!

Hinta

90,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Liikkeen leikki (Tampere)

Opettajana Karoliina Valontaival

Liikkeen leikki on 5Rytmiä®-tanssityöpaja, jossa herättelemme luovuutemme liikkeen, hengityksen, ihmettelyn ja leikittelyn vuoropuhelussa. 5Rytmiä-harjoituksessa neljäs “rytmi” on lyyrinen, jossa opettelemme keveyttä niin fyysisessä liikkeessä kuin asenteena.  Laitamme aivot narikkaan, otamme iisisti ja laitamme arjen kiireet, stressin ja vakavuuden syrjään. Avaudumme uusille mahdollisuuksille, kujeilevalle liikkeelle, ilon nostattavalle voimalle ja omalle viattomuudelle. Me aikuiset olemme kaikki itsellemme leikkiä velkaa. Leikki nyrjäyttää kangistuneet rutiinit uuteen asentoon, havahduttaa uusille kokemuksille ja ajatuksille, pyyhkäisee pölyt mielestä ja uudistaa läsnäolon tässä hetkessä. Tanssissa heräteltyä luovuutta voi valjastaa tanssilattian ulkopuolellakin, omassa arjessa, työssä, ihmissuhteissa ja elämässä. Ilo pidentää ikää ja nauru parantaa. Leiki paras puolesi esiin!

5Rytmiä on luovan liikkeen ja dynaamisen tanssimeditaation harjoitus.  Se on yhteisöllinen, eheyttävä, voimaannuttava ja vapauttava tie kotiin omaan kehoon.  Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan liike on tiettyjen raamien sisällä improvisoitua, jokaisen itsensä näköistä. Viisi eri rytmiä ovat flowing, staccato, kaaos, lyyrinen ja hiljentyminen. Yhdessä ne muodostavat Aallon, saumattoman kaaren, joka on harjoituksen perusta. Aiempi kokemus ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaikille iästä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta ja kehotyypistä riippumatta. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

Ilmoittaudu nyt

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

su 11.10. klo 10.30 – 17.30

Ovet avataan 30 min ennen tanssin alkua ja suljetaan 15 min aloitusajan jälkeen. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdimme aloittaa tanssin ajallaan. Paikan päällä on pukuhuone, mutta ei ole suihkuja valitettavasti.

 

Hinta:

70€ ennakkohinta (voimassa 20.9. asti)
90€ perushinta

 

Sijainti:

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

Ilmoittautuminen:

Varaa

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Työpaja

10:30 - 17:30