fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D, 33100 Tampere

Päivämäärä

13.8.2021
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 21:00

Hinta

55,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Vapaus (Tampere)

Opettajana Karoliina Valontaival

Tervetuloa vapauttamaan keho ja mieli tanssien! Tässä työpajassa opettelemme kuuntelemaan omaa kehoa sekä inspiroitumaan omasta ja jaetusta liikkeestä. Tanssiessamme voimme hiljalleen purkaa esteitä luovuuden tieltä sekä opetella päästämään irti kontrollista. Strukturoitu vapaus liikkua itseään kuunnellen antaa suuntaa keholliselle mielikuvitukselle ja läsnäololle. Kun vapaudumme löytämään omaa, ainutlaatuista tanssiamme, voimme täyttyä hetkessä olemisen ilosta.

“Vapaus” on kahden työpajan sarja (pe 13.8. ja pe 17.9.). Voit osallistua jompaan kumpaan tai molempiin. Työpajojen sisältö ja kokemus omasta tanssista on erilainen molemmilla kerroilla. Työpajat täydentävät toisiaan ja molempiin osallistuessasi pääset syvemmin heittäytymään ja rentoutumaan tanssiin ja keholliseen vapautumiseen.

5Rytmiä® tutustuttaa omaan kehoon ja liikkeeseen kokonaisvaltaisesti ja ilman suorituspaineita. 5Rytmiä on hauskaa, hengittävää ja hikistä. Se tarjoaa mahdollisuuden herätellä omaa luovuutta, löytää yhteyttä itseensä, purkaa stressiä ja fyysisiä jännityksiä sekä tyhjentää kuormittuneen mielen. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Sen sijaan on viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua, jotka muodostavat selkeän rakenteen ja johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen.

Ilmoittaudu

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

pe 13.8.2021 klo 18-21
pe 17.9.2021 klo 18-21

Työpajoja on kaksi, elokuussa ja syyskuussa. Voit osallistua molempiin tai jompaan kumpaan. Työpajojen sisältö ja kokemus omasta tanssista on erilainen molemmilla kerroilla. Työpajat täydentävät toisiaan ja molempiin osallistuessasi pääset syvemmin heittäytymään ja rentoutumaan tanssiin ja keholliseen vapautumiseen.

 

Hinta:

55€ yksi työpaja
95€ molemmat

Early bird -tarjous: 15% ennakkohinta-alennus kun ilmoittaudut:

20.7. mennessä (elokuun työpajaan tai molemmat työpajat)
20.8. mennessä (syyskuun työpajaan)

Ensikertalaisen tarjous: -10€ yhdestä työpajasta = yksi työpaja 45€

Voimassa 1.9. asti! Tarjous uusille asiakkaille, jotka eivät ole aiemmin tanssineet 5Rytmiä. Voit myös tämän lisäksi saada ennakkohinta-alennuksen, kun ilmoittaudut em. päivämäärien puitteissa! Valitse tämä tutustumistarjous ilmoittautuessa (saat sen vain yhteen työpajaan – tarjous ei ole yhdistettävissä kahden työpajan alennukseen).

 

Sijainti:

Liikelaituri
Yliopistonkatu 58 D
33100 Tampere

Avaa Google Maps tästä.

 

Koronatilanne:

Huomioimme ajankohtaisen koronatilanteen mm. asiakasmäärissä, hygieniajärjestelyissä ja turvaväleissä. Ohjeet ja ehdot lähiopetukseen osallistumiselle korona-aikana löydät täältä. Luethan sen jo ennen ilmoittautumistasi.

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu

 

Mindbody-sovellus:

Jos käytät mobiililaitetta, voit ladata Mindbody-sovelluksen ja ilmoittautua kätevästi sen kautta. Mindbody-sovelluksessa näet helposti kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.

OHJEET:

Ladattuasi Mindbody-sovelluksen luo itsellesi tili. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun on etsittävä yritykseni sovelluksesta. Löydät 5Rytmiä-kurssit etsimällä hakusanalla “dance” (ja sijaintina Helsinki). Tallenna yritys suosikkeihisi napsauttamalla sydäntä (Favorites), niin seuraavalla kerralla löytyy heti sovelluksen alareunasta Favorites-valikosta. Löydät työpajat joko klikkaamalla yritykseni nimeä ja skrollaamalla alas (“upcoming events”) tai klikkaamalla “schedule” ja etsimällä kurssin päivämäärän mukaan. Kun sallit sovelluksen ilmoitukset, saat puhelimeesi tärkeitä tiedotteita tunneista ja työpajoista sekä myös ajankohtaisia tarjouksia.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.