fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Labbnäs lomakoti

Sijainti

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66, 25870 Dragsfjärd
Website
https://labbnas.fi/fi/etusivu/
Kategoriat

Päivämäärä

16. - 20.7.2024

Kellonaika

Koko päivä

Hinta

370,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Bliss: tanssiloma Kemiönsaaressa (2024) – TÄYNNÄ, VAIN JONOPAIKKOJA

Ilmoittautuminen Aikataulut Info in English Sign up (in English)

Opettajana Karoliina Valontaival

 

HUOM: TANSSILOMA ON TÄYNNÄ (VAIN JONOPAIKKOJA).

 

Tervetuloa tanssilomalle Kemiönsaareen Labbnäsin upeaan luonnonläheiseen syliin! “Bliss” on kesäparatiisi, jossa 5Rytmiä®-tanssin vapauttava ja elävöittävä voima yhdistyy lepoon, hengityksen rauhoittavaan vaikutukseen sekä palautumiseen kauniin luonnon äärellä. Tanssia on tarjolla kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Päivällä on pitkä tauko ja aikaa esimerkiksi uida, kirjoittaa, nauttia luonnosta tai ihan vain olla. Lomalla on tilaa olla yksin ja yhdessä, omien tarpeiden mukaan. Ohjelman jokainen osuus on täysin vapaaehtoinen.

5Rytmiä®-harjoitus tarjoaa mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa, avata aistit, energisoitua, päästää irti ja vapautua, löytää leikkisyyttä ja luovuutta, sekä rauhoittua ja pysähtyä. Tanssissa on aina mahdollisuus liikkua omaan tahtiin ja itseään kuunnellen.

Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään omaan ja yhteiseen prosessiin. Aiempi tanssitausta tai kokemus 5Rytmiä®-harjoituksesta ei ole tarpeen. Sydämellisesti tervetuloa lataamaan akkujasi, elpymään ja antautumaan autuaalliseen olotilaan.

HUOM: tanssilomalle ei voi osallistua majoittumatta Labbnäsissa. Valitettavasti Labbnäsiin ei mahdu yöpymään muita kuin tanssilomalle osallistuvia.

Paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi pian!

Lue lisää 5Rytmistä.

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.

 

Kurssipaikasta: Labbnäs lomakoti

Labbnäs lomakoti on mahtava, uniikki kurssipaikka inspiroivien luontomaisemien keskellä. Tanssisali on aivan rannan vieressä ja suurista ikkunoista on näkymät järvelle. Sään salliessa salin seinät voidaan avata molemmin puolin ja tanssi voi levittäytyä myös ulos nurmikolle. Kurssipaikalla on kaksi uimalaituria, puulämmitteinen sauna, idyllinen ympäristö ja kauniit huoneet.

Kurssipaikka tarjoaa ruokaa kaikille aisteille. Labbnäsin järvimaisema, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään yhteiseen prosessiin. Majoitus on saatavilla niin yhden kuin kahden-kolmen hengen huoneissa. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin.

Kuvia kurssipaikalta (Labbnäs lomakoti), kuvat © Karoliina Valontaival
slide 1
Labbnäs
Sauna, tanssisali ja päärakennus
Labbnäsin päätalo
Labbnäsin päätalo
Tanssisali
Tanssisali
Dragsfjärdenin järvimaisema
Dragsfjärdenin järvimaisema
Kukat
Kauneutta ja kukkia kaikkialla
previous arrow
next arrow
Shadow

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

Ti – la 16.-20.7.2024

Ohjelma alkaa ti 16.7.2024 klo 15.30 ja päättyy la 20.7.2024 klo 15.

Ohjelman aloitus- ja lopetusajoissa huomioidaan julkisen liikenteen aikataulut (katso tästä). Tarkempi ohjelmarunko lähetetään osallistujille infokirjeen yhteydessä.

Saapuminen edellisenä iltana:
Labbnäsiin on mahdollista saapua jo ma 15.7. illaksi (klo 15-16 alkaen); tällöin tarjolla on tiistaina aamupala ja lounas (ks. tarkemmin alempaa). Maanantain päivällisen ja iltapalan järjestää jokainen itse. Ylimääräinen yö tulee varata mielellään ilmoittautumisen yhteydessä ja viimeistään 3.6.24 (Labbnäs on kesäisin suosittu majoituspaikka ja huoneet täyttyvät nopeasti).

 

Hinta:

Ilmoittautuminen on sitova. Tanssiloman hinta koostuu kurssimaksusta (joka maksetaan ilmoittautuessa) sekä täysihoito- ja majoitusmaksusta, joka maksetaan suoraan Labbnäsiin ke 26.6.2024 mennessä. Olethan yhteyksissä, mikäli sinun tarvitsee maksaa tanssiloma erissä (ja jos haluat maksaa majoitusmaksun erissä, olethan suoraan yhteyksissä Labbnäsiin).

Kurssimaksu:

Ennakkohinta: 370€ sis. alv. 10% (voimassa 1.5.2024 asti)
Perushinta: 420€ sis. alv. 10%

ERISSÄ MAKSAMINEN:
Jos haluat maksaa kurssimaksun erissä, se onnistuu kyllä. Otathan yhteyttä niin sovitaan maksuaikataulu. Majoituksen maksamisesta erissä tulee sopia suoraan Labbnäsin kanssa.

Majoitus täysihoidolla (maksetaan suoraan Labbnäsiin)

• 2 – 3 hengen huoneessa: 413€
• 1 hengen huoneessa: 473€

Hintaan sisältyy lakanat ja pyyhkeet, todella herkullinen ruoka (3 ateriaa päivässä, kahvit ja välipala sekä iltapala), saunamahdollisuus joka ilta, upeat tilat ja hulppeat maisemat. Saapumispäivänä tiistaina aterioihin sisältyy iltapäiväkahvit, päivällinen ja iltapala. Lähtöpäivänä lauantaina aterioihin sisältyy aamiainen, lounas ja loppukahvit.

LISÄYÖ: +70€
Saapuminen edeltävänä päivänä ma 15.7.2024. Sisältää aamupalan ja lounaan ti 16.7.2024. Maanantaina ei ole tarjolla aterioita, otathan omat eväät. Varaa ajanvarausjärjestelmän kautta mieluiten ilmoittautumisen yhteydessä, kuitenkin viimeistään ma 3.6.24. Maksetaan suoraan Labbnäsiin muun majoitusmaksun yhteydessä.

VAIN LOUNAS ti 16.7. (n. klo 12): 15€
Varaa suoraan Labbnäsistä, labbnas@labbnas.fi

⚠️ HUOM! Ilmoittautuessasi valitse huonetyyppi (tämä on sitova; muutokset mahdollisia ainoastaan, jos kurssilla ja toisessa huonetyypissä on tilaa). Huone- ja huonekaveritoiveet sekä ruokavaliotarpeet kysytään erillisellä kyselyllä touko-kesäkuussa 2024. Huonejako tehdään ainoastaan kyselyn perusteella ja ilmoitetaan osallistujille noin kesäkuun 2024 loppuun mennessä. Labbnäs ei hallinnoi huonejakoa, vaan se suunnitellaan kyselyn perusteella. Emme valitettavasti ota vastaan yksittäisiä erillisiä huonetoiveita. 

Sijainti ja saapuminen:

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd
Kemiönsaari

Saapuminen julkisilla:
Bussilla Turusta tai Helsingistä; lähin pysäkki on nimeltään Labbnäs. Matkahuollon aikataulut julkaistaan tällä sivulla, kun ne ovat saatavilla (noin huhti-toukokuussa 2024).

Kimppakyydit:
Voit kysellä ja tarjota kimppakyytejä Labbnäsiin Blissin Facebook-tapahtumassa. Selvitämme myös kimppakyytiasioita lähempänä tanssilomaa kyselyn avulla.

 

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

HUOMIO:
 • • Ilmoittautuminen on sitova ja peruutusehdot astuvat voimaan ilmoittauduttuasi.
 • VALITSE HUONETYYPPI ILMOITTAUTUESSASI (1 hengen huone tai 2-3 hengen huone)
 • • Jos haluat LISÄYÖN (MA 15.7.) VARAA SE AJANVARAUSJÄRJESTELMÄN KAUTTA VIIMEISTÄÄN MA 3.6.24
 • Ota yhteyttä, jos haluat maksaa kurssimaksun erissä.

 

ILMOITTAUDU

Ilmoittaudu jonoon

 

MAJOITUKSEN JA TÄYSIHOIDON MAKSAMINEN:

Varaa ensin paikkasi tanssilomalle yllä olevan linkin kautta. Valitse huonetyyppi ilmoittautumisen yhteydessä. Majoitus ja täysihoito maksetaan suoraan Labbnäsiin:

SAAJA: Labbnässtiftelsen sr.
TILINUMERO: FI78 2457 1800 1203 23
VIITENUMERO: 3939
SUMMA: 2-3 hh 413€, 1 hh 473€.  + halutessasi LISÄYÖ +70€ tai jos haluat vain lounaan tiistaina +15€
ERÄPÄIVÄ: ke 26.6.2024 (jos haluat maksaa tämän erissä, olethan yhteydessä suoraan Labbnäsiin: labbnas@labbnas.fi)

⚠️ HUOM! Ilmoittautuessasi valitse huonetyyppi (tämä on sitova; muutokset mahdollisia ainoastaan, jos kurssilla ja toisessa huonetyypissä on tilaa). Huone- ja huonekaveritoiveet sekä ruokavaliotarpeet kysytään erillisellä kyselyllä touko-kesäkuussa 2024. Huonejako tehdään ainoastaan kyselyn perusteella ja ilmoitetaan osallistujille noin kesäkuun 2024 loppuun mennessä. Labbnäs ei hallinnoi huonejakoa, vaan se suunnitellaan kyselyn perusteella. Emme valitettavasti ota vastaan yksittäisiä erillisiä huonetoiveita. 

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Tanssikuva: Adobe Stock