fbpx

Päivämäärä

4. - 6.11.2022

Kellonaika

18:00 - 17:00

Kohderyhmät

Sopii kaikille,
SYKSY 2022

Vieraileva opettaja: Erik Iversen (lisätietoa tulossa pian)

Opettajana Erik Iversen

Ensimmäinen vierailevan kansainvälisen huippuopettajan kurssi koronan jälkeen! Lisätietoa ja ilmoittautuminen on tulossa pian. Laita päivämäärät jo kalenteriisi!

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Tulossa pian!

 

Aikataulut:

pe-su 4.-6.11.2022

Tarkemmat aikataulut tulossa pian!

 

Hinta:

Tulossa pian!

 

Sijainti:

Helsinki, tarkempi sijainti ilmoitetaan pian!

Jos alla oleva Google Maps ei toimi, klikkaa tästä.

 

Ilmoittautuminen:

 

Tulossa!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.