fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Tero Saarinen Company Studio

Päivämäärä

24.3.2024
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

10:30 - 17:00

Hinta

135,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Flowing: Antaudu omaan virtaasi (2024)

Opettajana Karoliina Valontaival

”Be a fluid body, a spontaneous heart, an intuitive mind, a fearless soul with an unbroken spirit.”
– Gabrielle Roth

Flow-tilaa kuvaa aistien lempeä valppaus, kehon ja mielen yhteys, läsnäolo tässä ja nyt sekä keskittyminen ja uppoutuminen meneillään olevaan tekemiseen tai olemiseen. Liikkeen avulla etsimme portteja flow-tilaan.

Flowing on 5Rytmiä-harjoituksen ensimmäinen liikelaatu, joka kutsuu antautumaan liikkeen ja tämän hetken virtaan. Flowing muodostaa perustuksen koko tanssiharjoitukselle ja antaa liikkeellemme juuret. Flowing on itsensä äärelle ja tähän hetkeen saapumisen tanssi, jossa opettelemme kuuntelemaan itseämme ja sitä, mitä meissä juuri nyt liikkuu ja tapahtuu.

Etsimme yhteyttä omaan kehoomme ja kehonosien välille soljuvan liikkeen avulla. Herättelemme aistit, vahvistamme kehotietoisuutta ja virittäydymme kuuntelemaan sitä, mitä keho tässä hetkessä pyytää. Tanssin ja erilaisten harjoitusten avulla paikannamme, missä kohtaa olemme jumissa tai mikä estää meitä virtaamasta. Näitä esteitä ei ole kiire tai paine purkaa, vaan harjoittelemme kiireetöntä läsnäoloa ja itsemyötätuntoa liikkeen kautta. Työpajassa tanssitaan myös koko 5Rytmiä-harjoitus läpi (aalto) ja tutkitaan, miten syvenevä flowing vaikuttaa muihin liikelaatuihin.

Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen: 5Rytmiä®-kursseilla ei tarvitse “osata” tanssia. Rytmitajuttomat ja kömpelöiksi itsensä kokevat ovat myös erittäin tervetulleita. 5Rytmiä® on luovan tanssin menetelmä, joka tutustuttaa omaan kehoon ja liikkeeseen kokonaisvaltaisesti ja ilman suorituspaineita. 5Rytmiä on hauskaa, hengittävää ja hikistä. Se tarjoaa mahdollisuuden herätellä omaa luovuutta, löytää yhteyttä itseensä, purkaa stressiä ja fyysisiä jännityksiä sekä tyhjentää kuormittuneen mielen. Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole. Sen sijaan on viisi eri “rytmiä” eli liikelaatua, jotka muodostavat selkeän rakenteen ja johdattelevat liikkeen monipuoliseen tutkimiseen. Lue lisää 5Rytmistä täällä.

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen. Et tarvitse muuta kuin itsesi, uteliaisuutesi, mukavat vaatteet joissa liikkua, paljaat jalat tai tanssitossut sekä vesipullon. Kaikki muu löytyy paikan päältä. Tule sellaisena kuin olet!

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

Su 24.3.2024 klo 10.30 – 17

Sisältää reilun tunnin mittaisen lounastauon. Voit ottaa mukaan omat eväät tai käydä Kaapelitehtaan Cafe Hima & Salissa syömässä keittolounaan.

Ilmoittautuminen ja pukuhuoneet avataan 30 min ennen tanssin alkua. Tanssisaliin voi saapua lämmittelemään ja venyttelemään alkaen 20 min ennen tanssin alkua.

Studiolla on pukuhuoneet ja suihkut.

 

Hinta:

95€ superennakkohinta (voimassa 31.1.2024 asti)
110€ ennakkohinta (voimassa 23.2.2024 asti)
135€ perushinta

 

Sijainti:

Tero Saarinen Company Studio
Sisäänkäynti Lasipihalta, E-rappu, 3. krs
Kaapelitehdas
Helsinki

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

Kurssin aikataulut

Su 24.3.2024

10.30 - 17
Työpaja
Opettajat
Karoliina Valontaival
Karoliina Valontaival
Karoliina Valontaival
Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja
Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.