fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Tanssin talon harjoitussali
Tallberginkatu 1 A, 3. krs, Kaapelitehdas, 00180 Helsinki

Päivämäärä

3.10.2021
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

10:00 - 17:00

Hinta

90,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Liikkeen leikki (Helsinki)

Opettajana Karoliina Valontaival

Ilmoittaudu

 

Liikkeen leikki on 5Rytmiä®-tanssityöpaja, jossa herättelemme luovuutemme liikkeen, hengityksen, ihmettelyn ja leikittelyn vuoropuhelussa. 5Rytmiä-harjoituksessa neljäs “rytmi” on lyyrinen, jossa opettelemme keveyttä niin fyysisessä liikkeessä kuin mahdollisuutena omassa arjessa.  Laitamme aivot narikkaan, otamme iisisti ja laitamme arjen kiireet, stressin ja vakavuuden syrjään. Avaudumme uusille mahdollisuuksille, kujeilevalle liikkeelle, ilon nostattavalle voimalle ja omalle viattomuudelle. Me aikuiset olemme usein itsellemme leikkiaikaa velkaa. Leikki nyrjäyttää kangistuneet rutiinit uuteen asentoon, havahduttaa uusille kokemuksille ja ajatuksille, pyyhkäisee pölyt mielestä ja uudistaa läsnäolon tässä hetkessä. Tanssissa heräteltyä luovuutta voi valjastaa tanssilattian ulkopuolellakin, omassa arjessa, työssä, ihmissuhteissa ja elämässä. Ilo pidentää ikää ja nauru parantaa. 

5Rytmiä® on luovan liikkeen ja dynaamisen tanssimeditaation harjoitus.  Se on yhteisöllinen, eheyttävä, voimaannuttava ja vapauttava tie kotiin omaan kehoon.  Koreografiaa tai askelsarjoja ei ole, vaan liike on tiettyjen raamien sisällä improvisoitua, jokaisen itsensä näköistä. Viisi eri rytmiä ovat flowing, staccato, kaaos, lyyrinen ja hiljentyminen. Yhdessä ne muodostavat Aallon, saumattoman kaaren, joka on harjoituksen perusta. Aiempi kokemus ei ole tarpeen. 5Rytmiä sopii kaikille iästä, sukupuolesta, liikunnallisesta taustasta ja kehotyypistä riippumatta. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

 

Koronatilanne:

Ohjeet ja ehdot lähiopetukseen osallistumiselle korona-aikana löydät täältä. Luethan sen jo ennen ilmoittautumistasi.

Ryhmän koko on koronavirustilanteen vuoksi rajattu. Maskeja tulee käyttää yleisissä tiloissa, kuten Kaapelitehtaan käytävillä sekä pukuhuoneissa. Pukuhuoneiden käyttöä porrastetaan. Suosittelemme harkitsemaan maskin käyttöä myös liikkuessa, jotta voimme yhdessä tehdä viikonlopusta mahdollisimman turvallisen kaikille. Karoliina suosittelee mm. apteekeista ja Prismoista saatavia JedX Medcare FFP2 NR -maskeja, jossa hengittäminen onnistuu ja tanssi on mahdollista myös maskin kanssa.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

su 3.10. klo 10.00 – 17.00

Ovet avataan 30 min ennen tanssin alkua ja suljetaan 15 min aloitusajan jälkeen. Saavuthan ajoissa paikalle, jotta ehdimme aloittaa tanssin ajallaan. Paikan päällä on pukuhuoneet ja suihkut.

 

Hinta:

80€ ennakkohinta (voimassa 13.9. asti)
90€ perushinta

Tarjous ensikertalaiselle*: kurssi 70€ (voimassa 13.9. asti)
* sinulle, joka et ole aiemmin tanssinut 5Rytmiä (lähi- tai etätunnilla/kurssilla)

Hinnat sis. alv. 10%

 

Sijainti:

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs
00180 Helsinki

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua selainversiolla niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla (mobiilisovelluksen lataaminen ei ole pakollista)

 

Varaus Mindbody-mobiilisovelluksessa:

Ongelmia ilmoittautumisessa? Tai tarvitsetko ohjeita?
Ilmoittautumisohjeet

 

Peruutus- ja käyttöehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat myös ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.