fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Kategoriat

Päivämäärä

8.12.2023
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

21,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Keidas: 5Rytmiä-perjantaitanssit, joulukuu 2023 (Kaapelitehdas)

Opettajana Karoliina Valontaival

Perjantai-illan tanssit kutsuvat vapautumiseen ja viikon kuormituksesta hellittämiseen. Tervetuloa nauttimaan liikkeestä, irrottelemaan, palautumaan ja laskeutumaan rentoon viikonlopun viettoon. Tunneille voi saapua tutkimaan sitä, mitä kehossa ja mielessä tässä hetkessä on, ja löytämään itselleen sopivaa liikettä. Tanssi tarjoaa keitaan arjen hektisyyden keskelle.

HUOM HUOM JOULUKUUN PERJANTAI-TANSSIT ERI PAIKASSA – TEATTERIKORKEAKOULUN SIJAAN KAAPELITEHTAALLA (TERO SAARINEN COMPANY STUDIO).

 

Lue lisää Tunnit-sivulta

 

Aikataulut & sijainti

Perjantai klo 18 – 20

Pe 8.12.
Joulutanssit pe 22.12.

Tero Saarinen Company Studio
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E 3. krs (sisäänkäynti Lasipihan kautta)
00180 Helsinki

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tapahtuu ajanvarausjärjestelmän kautta. Ilmoittautuminen avataan toukokuussa.

Varaa yksittäinen tunti Osta sarjakortti

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Takaisin kalenteriin

 

Ryhmäkuvan valokuvaaja: Masayo Benoist

Avainsanat: , , ,