fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs, 00500 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

16.8.2022
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

324,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille,
SYKSY 2022

Liike & läsnäolo: 5Rytmiä-lähitunti, syksy 2022 (Helsinki Dance Central)

Opettajana Karoliina Valontaival

Tutustu 5Rytmiin sekä omaan kehoon, hengitykseen ja liikkeeseen hyvin matalalla kynnyksellä. Tunti tarjoaa hikistä, hauskaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa, joka tekee hyvää niin keholle kuin mielelle ja sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi. Syvennä kehotietoisuuttasi, avaa luovuutesi, opi kuuntelemaan kehosi viisautta sekä löydä yhteyttä itseesi ja muihin. Tervetuloa sellaisena kuin olet!

 

Lue lisää Tunnit-sivulta

 

Ilmoittautuminen

 

 

Aikataulut & sijainti

Tiistaisin klo 18 – 20

16.8.-20.12.2022, ei tuntia 6.12.2022
Yhteensä 18 kertaa

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs
00500 Helsinki

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Ryhmä ensisijaisesti koko kaudeksi sitoutuville. Kausikortti nyt ostettavissa. Jos ryhmään jää tilaa, elokuussa avataan ilmoittautuminen yksittäisille kerroille.

 

Osta kausikortti

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Kurssikalenteriin
Avainsanat: , , ,