fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas

Sijainti

Tero Saarinen Company Studio, Kaapelitehdas
Kaapelinaukio 3 E, 3. krs, 00180 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

30.4.2024

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

22,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

5Rytmiä® Vapputanssit 2024 (Kaapelitehdas)

Opettajana Karoliina Valontaival

 

Ilmoittaudu

Juhli vappua kehoasi kuunnellen ja liikkeestä iloa löytäen. Tervetuloa tanssimaan itsesi vapautuneeksi ja eläväiseksi. Saa ottaa rennosti ja hitaasti, heittäytyä riehakkaaksi ja railakkaaksi, omien tarpeiden ja fiilisten mukaan. Tule mukaan ja tehdään yhdessä näistä vapputansseista lämminhenkiset, luovat, ilahduttavat, mieltä kohottavat ja kehoa maadoittavat.

HUOM: ERI SIJAINTI KUIN KEVÄÄN MUILLA TIISTAI-TUNNEILLA: TERO SAARINEN COMPANY STUDIO KAAPELITEHTAALLA!

5Rytmiä®-tanssissa liike on juuri sinun näköisesi. Aikaisempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen, etkä tarvitse mitään erityisiä taitoja tai osaamista.

5Rytmiä® on kokonaisvaltainen luovan liikkeen, tanssimeditaation ja terapeuttisen tanssin menetelmä. Se on sekä energisoivaa ja nostattavaa että palauttavaa ja maadoittavaa. Harjoitus on tie läsnäoloon, eheyteen ja autenttiseen olemiseen. ”Aalto” on harjoituksen perusta: yhtenäinen kaari muodostuu viidestä eri rytmistä eli liikelaadusta, jotka ovat flowing, staccato, kaaos, lyyrinen ja hiljentyminen. Rytmit johdattelevat löytämään omaa ainutlaatuista fyysistä ilmaisua, luovuutta, liikkeen iloa ja läsnäoloa tässä hetkessä. 5Rytmiä sopii kaiken ikäisille, muotoisille ja kokoisille kehoille, riippumatta liikunnallisesta taustasta, sukupuolesta, iästä tai seksuaalisesta suuntautumisesta. Tervetuloa tanssiyhteisöön juuri sellaisena kuin olet!

5RYTMIÄ®-TANSSISALIN ETIKETTI:

❇️ Tapahtuma on täysin päihteetön. Tulethan selvin päin (ja ajoissa) paikalle.
❇️ Tanssisali on hiljainen tila ja liikumme sanattomasti. Juttelu tanssisalin ulkopuolella.
❇️ Tanssimme paljain jaloin (tai käytä tanssi/päkiätossuja)
❇️ Laitteet lentotilaan tai pois päältä. Älä käytä puhelintasi tanssisalissa, jotta voimme ylläpitää meditatiivista ilmapiiriä
❇️ Vältä hajusteita
❇️ Huolehdi omista rajoistasi ja tarpeistasi, ja kunnioita muiden

Lue lisää tunneista Tunnit-sivulta

 

Aikataulut & sijainti

Vapputanssit ti 30.4.2024 klo 18 – 20

Tero Saarinen Company Studio
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 E 3. krs (sisäänkäynti Lasipihan kautta)
00180 Helsinki

 

Hinta

22€ / 20€ opiskelijat, työttömät, eläkeläiset*
* Alennukseen oikeuttava todistus näytettävä ovella

Myös viikkotuntien sarjakortti käy tämän tapahtuman maksuvälineenä!

Valitettavasti emme ota vastaan Smartum, e-passi, tms. liikuntaseteleitä.

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

Varaa paikkasi

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Kalenteriin
Avainsanat: , , ,