fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com
Lisätietoa & ilmoittautuminen

Opettaja

 • Karoliina Valontaival
  Karoliina Valontaival
  Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

  Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs, 00500 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

5.7.2021
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:30 - 19:30

Hinta

360,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

Puistotanssit: 5Rytmiä-kesäjamit

Opettajana Karoliina Valontaival

5Rytmiä kesäjamit ulkona puistossa Lapinlahdessa. Tule nauttimaan liikkeestä ja tanssin lumosta, yhteydestä kehoosi, yhteisestä ja omasta tanssista, ruohosta varpaiden välissä, avarasta taivaasta ja raikkaasta ilmasta. Tunnin alussa on alustus ja ohjeistus. Ohjeistusta ei ole tanssin aikana, vaan musiikki kannattelee meitä. Tanssin jälkeen on mahdollista mennä uimaan. Ota mukaan uikkarit ja pyyhe!
Saavu ajoissa paikalle! Tavataan Lapinlahden lähteen päärakennuksen pääovien edessä klo 18.15-18.30. Klo 18.30 lähdemme pääovilta kävelemään kohti tanssipaikkaa.

Varaa paikkasi puistotansseista etukäteen. Ryhmäkoko on rajallinen. Ilmoittautuminen sulkeutuu 15 min ennen aloitusaikaa.

Mukaan tarvitset:

 • Mukavat, joustavat vaatteet
 • Vesipullo
 • Sään mukainen vaatetus päälle! Jos tulee ukkosmyrsky tms. äärisääolosuhde, siirretään tunti toiseen ajankohtaan.
 • Omat kuulokkeet ja puhelin mukaan mukaan. Lataa laitteellesi valmiiksi Mixcloud-sovellus.

Minimiryhmäkoko: 8 tanssijaa

Katso korona-ajan ohjeet lähiopetukseen osallistumiselle tästä.

 

Ilmoittaudu

 

Aikataulut & sijainti

PUISTOTANSSIT klo 18.30-19.30
Lapinlahden lähde, Helsinki
ma 5.7., ke 14.7. ja to 5.8.2021

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Hinta:

5€ / kerta

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

Ilmoittaudu

 

Mindbody-sovellus:

Jos käytät mobiililaitetta, voit ladata Mindbody-sovelluksen ja ilmoittautua kätevästi sen kautta. Mindbody-sovelluksessa näet kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.

 

OHJEET:

Ladattuasi Mindbody-sovelluksen luo itsellesi tili. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun on etsittävä yritykseni sovelluksesta. Löydät 5Rytmiä-kurssit etsimällä hakusanalla “dance” (ja sijaintina Helsinki). Tallenna yritys suosikkeihisi napsauttamalla sydäntä (Favorites), niin seuraavalla kerralla löytyy heti sovelluksen alareunasta Favorites-valikosta. Löydät työpajat joko klikkaamalla yritykseni nimeä ja skrollaamalla alas (“upcoming events”) tai klikkaamalla “schedule” ja etsimällä kurssin päivämäärän mukaan. Kun sallit sovelluksen ilmoitukset, saat puhelimeesi tärkeitä tiedotteita tunneista ja työpajoista sekä myös ajankohtaisia tarjouksia.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Takaisin kalenteriin
Avainsanat: , , ,