Teacher

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä-opettaja

    Karoliina Valontaival on tanssinut 5Rytmiä vuodesta 2005. Hän on Suomen ensimmäinen ja ainut sertifioitu 5Rytmin opettaja. Karoliina on sydämellinen, maanläheinen, innostava ja kannustava ohjaaja, joka avaa ovet kehollisuuden ja luovan liikkeen maailmaan. Hän luo turvallisen, hyväksyvän ja helposti lähestyttävän tilan, johon voi saapua sellaisena kuin on.

Location

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs, 00500 Helsinki

Date

25.9.2020
Expired!

Time

19:00 - 21:00

Cost

20,00€

Labels

Sopii kaikille

5Rytmiä-tunti (Tanssin talon harjoitussali)

Opettajana Karoliina Valontaival

Perjantain 5Rytmiä-tanssitunti on palauttavaa, päräyttävää, piristävää, puhdistavaa ja palkitsevaa. Vapaudu viikon kuormasta, laskeudu kehoosi ja rentoudu kohti viikonloppua. Perjantaitansseja on noin kerran kuukaudessa.

Katso korona-ajan ohjeet lähiopetukseen osallistumiselle tästä. Mikäli pk-seutu etenee epidemiassa leviämisvaiheeseen, siirretytään etäopetukseen.

 

Aikataulut & sijainti

Perjantai klo 18.30 – 20.30 (paitsi 25.9. klo 19-21)

25.9., 30.10., ja 13.11. (4.12. peruutettu ja siirretty etätunniksi koronatilanteen vuoksi)

Tanssin talon harjoitussali
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1 A 3. krs.
00180 Helsinki

HUOM! Kaapelitehtaan remontista johtuen kulku saliin on muuttunut. Käynti Kaapelitehtaan sisäpihalle Tallberginkadun porttikongin kautta. Käänny heti porttikongin jälkeen oikealle. Sisään B-rapusta. Seuraa opasteita paikan päällä (keltaisia “Kulku A-rappuun”, vihreitä “Tanssin talon harjoitussali” sekä meidän omia “5Rytmiä” -opasteita): Mene 2. kerrokseen hissillä tai portaita. Kulje lasiovien läpi ja käänny oikealle. Mene toisten lasiovien läpi käytävän päähän A-rappuun. Siitä vielä yksi kerros ylöspäin hissillä tai portaita 3. kerrokseen. Vielä yksistä lasiovista läpi ja harjoitussalin ovi löytyy käytävän päästä vasemmalta.

 

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

Tunnit-sivulle >>

 

Muut tunnit ja kurssit:

Takaisin kalenteriin