fbpx

Järjestäjä

Karoliina Valontaival
Email
info@valontaival.com
Lisätietoa & ilmoittautuminen

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Sijainti

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs, 00500 Helsinki
Kategoriat

Päivämäärä

10.8.2021
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

18:00 - 20:00

Hinta

360,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille

5Rytmiä-lähitunti (Helsinki Dance Central)

Opettajana Karoliina Valontaival

Tutustu 5Rytmiin sekä omaan kehoon, hengitykseen ja liikkeeseen hyvin matalalla kynnyksellä. Tunti tarjoaa hikistä, hauskaa ja kokonaisvaltaista liikuntaa, joka tekee hyvää niin keholle kuin mielelle ja sopii niin vasta-alkajille kuin konkareillekin. Unohda askelkuviot ja suorituspaineet: 5Rytmissä tanssi on juuri sinun näköisesi.

Koronatilanteen vuoksi ryhmä on suljettu eli vain koko kaudeksi ilmoittautuville. Suljettu ryhmä mahdollistaa eri tavalla opetuksen syventämistä kuin vaihtuvassa ryhmäkokoonpanossa, ryhmän luottamuksen rakentumista, sitoutumista omaan harjoitukseen ja hyvinvointiin sekä viikoittaista kehollista löytöretkeä ja lataamoa. Kun tanssii sitoutuneesti joka viikko, voi löytää tien tanssin keitaaseen todella monenlaisissa olotiloissa ja monenlaisista tarpeista käsin. Se avaa aivan uusia näkökulmia niin omaan tanssiin kuin omaan itseensä.

Katso korona-ajan ohjeet lähiopetukseen osallistumiselle tästä. Tarvittaessa sisätunnit korvataan ulko- tai etäopetuksella, jos koronatilanne niin vaatii.

 

Ilmoittaudu

 

Aikataulut & sijainti

Tiistaisin klo 18 – 20

10.8. – 14.12.2021

Helsinki Dance Central
Sörnäisten rantatie 33 C, 4. krs
00500 Helsinki

Jos alla oleva kartta ei toimi, avaa Google Maps tästä.

 

Hinta:

Kausikortti (18 kertaa)

360€ perushinta
306€ alennusryhmät

Ennakkohinta-alennus 10% kun ilmoittaudut 31.7. mennessä.
Hinnat sis. alv. 10%

Kausikortti on mahdollista maksaa 2-3 erässä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Ilmoittautuminen:

 

HUOM! VAIN MUUTAMA PAIKKA JÄLJELLÄ!

Ilmoittaudu

 

Mindbody-sovellus:

Jos käytät mobiililaitetta, voit ladata Mindbody-sovelluksen ja ilmoittautua kätevästi sen kautta. Mindbody-sovelluksessa näet kaikki tunti- ja työpajavarauksesi.

 

OHJEET:

Ladattuasi Mindbody-sovelluksen luo itsellesi tili. Ensimmäisellä käyttökerralla sinun on etsittävä yritykseni sovelluksesta. Löydät 5Rytmiä-kurssit etsimällä hakusanalla “dance” (ja sijaintina Helsinki). Tallenna yritys suosikkeihisi napsauttamalla sydäntä (Favorites), niin seuraavalla kerralla löytyy heti sovelluksen alareunasta Favorites-valikosta. Löydät työpajat joko klikkaamalla yritykseni nimeä ja skrollaamalla alas (“upcoming events”) tai klikkaamalla “schedule” ja etsimällä kurssin päivämäärän mukaan. Kun sallit sovelluksen ilmoitukset, saat puhelimeesi tärkeitä tiedotteita tunneista ja työpajoista sekä myös ajankohtaisia tarjouksia.

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Muut tunnit ja kurssit:

Takaisin kalenteriin
Avainsanat: , , ,