fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Labbnäs lomakoti

Sijainti

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66, 25870 Dragsfjärd
Website
https://labbnas.fi/fi/etusivu/
Kategoriat

Päivämäärä

3. - 7.7.2023
mennyt tapahtuma!

Kellonaika

Koko päivä

Hinta

420,00€

Kohderyhmät

Sopii kaikille,
Täynnä (vain jono)

Bliss: tanssiloma Kemiönsaaressa 2023

Opettajana Karoliina Valontaival

TANSSILOMA ON TÄYNNÄ. VOIT ILMOITTAUTUA JONOON.
Ilmoittaudu          Info in English       Sign up (English)

 

Tervetuloa tanssilomalle Kemiönsaareen Labbnäsin upeaan luonnonläheiseen syliin! “Bliss” on kesäparatiisi, jossa 5Rytmiä®-tanssin vapauttava ja elävöittävä voima yhdistyy lepoon, hengityksen rauhoittavaan vaikutukseen sekä palautumiseen kauniin luonnon äärellä. Tanssia on tarjolla kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Päivällä on pitkä tauko ja aikaa esimerkiksi uida, kirjoittaa, nauttia luonnosta tai ihan vain olla. Lomalla on tilaa olla yksin ja yhdessä, omien tarpeiden mukaan. Ohjelman jokainen osuus on täysin vapaaehtoinen.

5Rytmiä®-harjoitus tarjoaa mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa, avata aistit, energisoitua, päästää irti ja vapautua, löytää leikkisyyttä ja luovuutta, sekä rauhoittua ja pysähtyä. Tanssissa on aina mahdollisuus liikkua omaan tahtiin ja itseään kuunnellen.

Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään omaan ja yhteiseen prosessiin. Aiempi tanssitausta tai kokemus 5Rytmiä®-harjoituksesta ei ole tarpeen. Sydämellisesti tervetuloa lataamaan akkujasi, elpymään ja antautumaan autuaalliseen olotilaan.

HUOM: tanssilomalle ei voi osallistua majoittumatta Labbnäsissa. Valitettavasti Labbnäsiin ei mahdu yöpymään muita kuin kurssille osallistuvia.

Paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi pian!

Lue lisää 5Rytmistä.

 

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.

 

Kurssipaikasta: Labbnäs lomakoti

Labbnäs lomakoti on mahtava, uniikki kurssipaikka inspiroivien luontomaisemien keskellä. Tanssisali on aivan rannan vieressä ja suurista ikkunoista on näkymät järvelle. Sään salliessa salin seinät voidaan avata molemmin puolin ja tanssi voi levittäytyä myös ulos nurmikolle. Kurssipaikalla on kaksi uimalaituria, puulämmitteinen sauna, idyllinen ympäristö ja kauniit huoneet.

Kurssipaikka tarjoaa ruokaa kaikille aisteille. Labbnäsin järvimaisema, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään yhteiseen prosessiin. Majoitus on saatavilla niin yhden kuin kahden-kolmen hengen huoneissa. Erityisruokavaliot huomioidaan hyvin.

Kuvia kurssipaikalta (Labbnäs lomakoti), kuvat © Karoliina Valontaival
slide 1
Labbnäs
Sauna, tanssisali ja päärakennus
Labbnäsin päätalo
Labbnäsin päätalo
Tanssisali
Tanssisali
Dragsfjärdenin järvimaisema
Dragsfjärdenin järvimaisema
Kukat
Kauneutta ja kukkia kaikkialla
previous arrow
next arrow
Shadow

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

3.-7.7.2023

Ohjelman aloitus ma 3.7. klo 15.30 (saapuminen ja välipalatarjoilu klo 14 alkaen; on myös mahdollista saapua jo su 2.7.)
Ohjelman lopetus pe 7.7. klo 15 (loppukakkukahvit klo 15.30 asti)

Tarkempi ohjelmarunko löytyy tästä. Pidätämme oikeuden aikataulumuutoksiin.

Julkisten kulkuneuvojen aikataulut huomioitu ohjelman aloitus- ja päätösajoissa, ks. aikataulut tästä.

 

 

Hinta:

Tanssiloman hinta koostuu kurssimaksusta (joka maksetaan ilmoittautuessa) sekä täysihoito- ja majoitusmaksusta, joka maksetaan suoraan Labbnäsiin. Olethan yhteyksissä, mikäli sinun tarvitsee maksaa tanssiloma erissä.

Kurssimaksu:

Ennakkohinta: 370€ sis. alv. 24% (voimassa 16.4.2023 asti)
Perushinta: 420€ sis. alv. 24%

Majoitus täysihoidolla (maksetaan suoraan Labbnäsiin)

• 2 – 3 hengen huoneessa: 397€
• 1 hengen huoneessa: 457€

LISÄYÖ: On mahdollista saapua jo kurssia edeltäväksi illaksi ja yöpyä su-ma 2.-3.7. Labbnäsissä. Lisäyön hinta 57€. Varaa tämä mahdollisimman pian suoraan Labbnäsistä, sillä majoituspaikat täyttyvät kesällä nopeasti: labbnas@labbnas.fi

Hintaan sisältyy neljä yötä (ma-pe) ihanissa huoneissa, lakanat ja pyyhkeet, todella herkullinen ruoka (3 ateriaa päivässä, kahvit ja välipala sekä iltapala – erityisruokavaliot huomioidaan loistavasti), saunamahdollisuus joka ilta, upeat tilat ja hulppeat maisemat.

Lisäyön hintaan sisältyy majoituksen lisäksi aamupala.

 

Sijainti ja saapuminen:

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd
Kemiönsaari

Saapuminen julkisilla:
Bussiaikataulut tässä, osta liput Matkahuollon sivuilta.

Kimppakyydit:
Voit kysellä ja tarjota kimppakyytejä Labbnäsiin Blissin Facebook-tapahtumassa. Selvitämme myös kimppakyytiasioita lähempänä tanssilomaa kyselyn avulla.

 

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

 

Ilmoittautuminen:

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 20.6. MENNESSÄ! 

HUOM: Kurssipaikan varaamisen yhteydessä varataan myös huonetyyppi (1hh tai 2-3 hh). Jos sinun tarvitsee maksaa kurssimaksu erissä, olethan yhteyksissä ennen ilmoittautumista. Majoitus ja täysihoito maksetaan suoraan Labbnäsiin, ks. tiedot alta.

 

ILMOITTAUDU JONOON (TANSSILOMA ON TÄYNNÄ):

Voit ilmoittautua jonoon alla olevan linkin kautta:

Ilmoittaudu jonoon

 

MAJOITUS JA TÄYSIHOITO:

Huonetyyppi valitaan ilmoittautumisen yhteydessä. Tarkemmat huonetoiveet ym. kysellään osallistujilta lähempänä leiriä kyselylomakkeella. Maksu suoraan Labbnäsiin, maksutiedot alla:

SAAJA: Labbnässtiftelsen sr.
TILINUMERO: FI78 2457 1800 1203 23
VIITE: 3939
SUMMA: 2-3 hh 397€, 1 hh 457€. HUOM: ilmoittaudu ja varaa huonetyyppi ensin ennen maksua. + halutessasi LISÄYÖ su-ma 2.-3.7. 57€ (jos haluat lisäyön, ilmoita tästä mahdollisimman pian suoraan Labbnäsiin! labbnas@labbnas.fi)
ERÄPÄIVÄ: 5.6.2023

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.

 

Tanssikuva: Adobe Stock