fbpx

Opettaja

  • Karoliina Valontaival
    Karoliina Valontaival
    Sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja, hengityskoulun ohjaaja

    Karoliina Valontaival on sertifioitu 5Rytmiä® -luovan tanssin & tanssimeditaation opettaja, hengityskoulun ohjaaja ja joogaopettaja. Hän luo turvallisen tilan, johon on helppo tulla sellaisena kuin on. Hän mahdollistaa kehollisen luovuuden, läsnäolon, vapautumisen sekä autenttisen yhteyden löytämisen itseen ja muihin.

Labbnäs lomakoti

Sijainti

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66, 25870 Dragsfjärd
Website
https://labbnas.fi/fi/etusivu/
Kategoriat

Date

3. - 7.7.2023

Time

Koko päivä

Hinta

350,00€

Kohderyhmät

2023,
Sopii kaikille

Bliss: tanssiloma Kemiönsaaressa 2023

Opettajana Karoliina Valontaival

 

Ilmoittaudu          Info in English       Sign up (English)

 

Tervetuloa tanssilomalle Kemiönsaareen Labbnäsin upeaan luonnonläheiseen syliin! “Bliss” on kesäparatiisi, jossa 5Rytmiä®-tanssin vapauttava ja elävöittävä voima yhdistyy lepoon, hengityksen rauhoittavaan vaikutukseen sekä palautumiseen kauniin luonnon äärellä. Tanssia on tarjolla kaksi kertaa päivässä, aamuin ja illoin. Päivällä on pitkä tauko ja aikaa esimerkiksi uida, kirjoittaa, nauttia luonnosta tai ihan vain olla. Lomalla on tilaa olla yksin ja yhdessä, omien tarpeiden mukaan. Ohjelman jokainen osuus on täysin vapaaehtoinen.

5Rytmiä®-harjoitus tarjoaa mahdollisuuden kuunnella omaa kehoa, avata aistit, energisoitua, päästää irti ja vapautua, löytää leikkisyyttä ja luovuutta, sekä rauhoittua ja pysähtyä. Tanssissa on aina mahdollisuus liikkua omaan tahtiin ja itseään kuunnellen.

Labbnäsin järvimaisema, herkullinen lähiruoka, sauna ja luonnonrauha kutsuvat päästämään irti arjesta, laskeutumaan omaan kehoon ja syventymään omaan ja yhteiseen prosessiin. Aiempi tanssitausta tai kokemus 5Rytmiä®-harjoituksesta ei ole tarpeen. Sydämellisesti tervetuloa lataamaan akkujasi, elpymään ja antautumaan autuaalliseen olotilaan.

Labbnäs lomakoti on mahtava, uniikki kurssipaikka inspiroivien luontomaisemien keskellä. Loma tarjoaa ruokaa kaikille aisteille. Ikkunat upeasta tanssitilasta avautuvat järvimaisemiin ja sään ja lämpötilan salliessa tanssisalin seinät voidaan avata molemmin puolin niin, että voi valita tanssia ulkona ruoholla ja taivaan alla tai sisällä kauniissa salissa. Labbnäsiin pääsee helposti julkisilla ja bussiaikataulut huomioidaan aloitus- ja lopetusajoissa. Ruoka on erinomaista ja monipuolista, ja erityisruokavaliot huomioidaan hyvin.

HUOM: tanssilomalle ei voi osallistua majoittumatta Labbnäsissa.

Paikkoja on rajoitetusti. Varaa omasi pian!

Lue lisää 5Rytmistä.

 

Kenelle sopii:

Työpaja sopii kaikille, niin vasta-alkajille kuin pitempään tanssineille. Kaiken tasoiset, kokoiset, muotoiset ja ikäiset liikkujat ovat tervetulleita (työpaja on kuitenkin vain aikuisille). Aiempi kokemus tai tanssitausta ei ole tarpeen.

 

Opettajasta:

Karoliina Valontaival on Suomen ensimmäinen ja ainoa sertifioitu 5Rytmiä®-opettaja. Karoliinan vankka ammattitaito perustuu monipuoliseen koulutustaustaan taiteen, tieteen ja kehollisuuden parissa sekä pitkään työhistoriaan erilaisten ryhmien ohjaajana. Hän luo turvallisen ja kutsuvan tilan, johon on helppo tulla, sekä loihtii inspiroivat musiikit tanssin tueksi. Karoliina asuu Helsingissä ja opettaa myös muilla paikkakunnilla Suomessa.

 

 

Aikataulut:

3.-7.7.2023

Aloitus ma 3.7. klo 14
Lopetus pe 7.7. klo 15

Tarkempi ohjelma julkaistaan lähempänä tanssilomaa.

 

Hinta:

Tanssiloman hinta koostuu kurssimaksusta (joka maksetaan ilmoittautuessa) sekä täysihoito- ja majoitusmaksusta, joka maksetaan suoraan Labbnäsiin. Olethan yhteyksissä, mikäli sinun tarvitsee maksaa tanssiloma erissä.

Kurssimaksu:

Ennakkohinta: 370€ sis. alv. 24% (voimassa vappuaattoon 30.4.2023 asti)
Perushinta: 420€ sis. alv. 24%

Majoitus täysihoidolla (maksetaan suoraan Labbnäsiin)

• 2 – 3 hengen huoneessa: 397€
• 1 hengen huoneessa: 457€

Jos haluat saapua jo edeltävänä yönä (su-ma), on mahdollista varata ylimääräinen yö lisähintaan (57€).

Hintaan sisältyy neljä yötä (ma-pe) ihanissa huoneissa, lakanat ja pyyhkeet, todella herkullinen ruoka (3 ateriaa päivässä, kahvit ja välipala sekä iltapala – erityisruokavaliot huomioidaan loistavasti), saunamahdollisuus joka ilta, upeat tilat ja hulppeat maisemat.

 

Sijainti:

Labbnäs lomakoti
Labbnäsintie 66
25870 Dragsfjärd
Kemiönsaari

Kulkuyhteydet julkisilla: Matkahuolto, pysäkin nimi on Labbnäs E. Tanssiloman aikataulut on suunnitellaan siten, että Labbnäsiin pääsee myös julkisilla.

Aikataulut täsmentyvät myöhemmin.

 

Avaa Google Maps tästä, jos alla oleva kartta ei toimi.

 

 

Ilmoittautuminen:

SITOVAT ILMOITTAUTUMISET 20.6. MENNESSÄ! 
VARAA PAIKKASI JA MAKSA KURSSIMAKSU:
Ilmoittaudu

HUOM: Jos sinun tarvitsee maksaa erissä, olethan yhteyksissä.

 

MAJOITUS JA TÄYSIHOITO:

Maksu suoraan Labbnäsiin, tästä tulee tarkemmat tiedot pian!

 

Peruutusehdot:

Ilmoittautumalla 5Rytmin tanssikurssille hyväksyt peruutusehdot.

Vahvistat ilmoittautumisellasi, että osallistut kurssille täysin omalla vastuulla. Suosittelemme osallistujille omaa vapaa-ajan tapaturmavakuutusta mahdollisten tapaturmien varalta. Jokainen on itse myös vastuussa kaikesta omasta aineellisesta omaisuudestaan (ml. silmälaseista, vaatteista, jne.) sekä vahingoista joita aiheuttaa muille tai muiden omaisuudelle. 5Rhythms ei ole terapiaa, eikä se korvaa terapiasuhdetta laillistetun psykoterapeutin kanssa. Käyttämällä tätä sivustoa www.valontaival.com hyväksyt myös verkkosivuston tekijänoikeudet.